Diana Șoșoacă, a făcut primele declarații, la postul de televiziune România TV, după ce a chefuit într-un restaurant din Iași, la o petrecere organizată în cinstea soțului ei. Aceasta a postat, de asemenea, un filmuleț live pe Facebook în care atât ea, cât și cei prezenți, nu purtau mască de protecție. De altfel IPJ Iași a deschis o anchetă în acest caz.

„În primul rând, au fost zece minute transmise live, pe Facebook, tocmai pentru a da semnal României, să-şi revină la viaţă. Am avut numeroase infectări de-a lungul secolelor, nu s-a oprit viaţa pentru un virus, care, la acest moment, are o mortalitate de 0,026%.

Iaşiul este pe scenariul verde. România a început să funcţioneze doar pe culori. Restaurantele sunt deschise, au dreptul să participe 50% din capacitate, nu erau zeci de oameni. Restaurantul nu era închiriat pentru petrecerea soţului”, a declarat Diana Şoşoacă.

Diana Șoșoacă: Raed Arafat și Klaus Iohannis distrug România

Diana Şoşoacă a făcut primele declaraţii după petrecerea de la Iași. Aceasta a spus la postul România TV că șeful DSU, Raed Arafat, „distruge România pas cu pas”, adăugând că și președintele Klaus Iohannis face același lucru.

Senatorul AUR îi acuză pe cei doi că „reprezintă decât o mână de infractori” care fac bani din măști și aparate de testare PCR.

„Într-un restaurant, oamenii când mănâncă, nu poartă mască. Când cânti, nu poţi să porţi mască, pentru că nu poţi să inhalezi aer. Doi la mână, masca este neconstituţională, la fel şi starea de alertă. Într-un scenariu verde, viaţa revine la normal.

Faptul că Raed Arafat distruge România pas cu pas, împreună cu domnul preşedinte Iohannis, care nu mai reprezintă decât o mână de infractori, care fac bani pe măşti şi pe aparate de PCR, pentru că, această stare de alertă este creată strict pentru bani, iar eu am formulat plângere penală, împreună cu partidul Neamul Românesc, doi avocaţi şi cu soţul meu, împotriva tuturor celor care au câştigat imens de pe urma aşa-zisei pandemii.

Poporul român dintotdeauna a petrecut, a fost primul care a dat tonul petrecerilor.

Da, i-am făcut dedicaţie domnului Arafat, ca să înţeleagă că aici este România, că noi suntem români, pe veci stăpâni şi că nu permitem niciunui element, care a dobândit cetăţenia în România, s-o distrugă. Abia aştept să se deschidă o anchetă după aceste imagini, ca să pot să dau şi eu probele împotriva lor, cu câţi bani au furat din România”, a declarat Diana Șoșoaca.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea