Diana Șoșoacă a lansat un atac fără precedent la adresa foștilor săi colegi din AUR. Primul împotriva căruia s-a dezlăntuit a fost chiar președintele acestei formațiuni, George Simion. Marea supărare a senatoarei a pornit de la scandalul provocat  ca urmare a interviului pe care aceasta ar fi trebuit să îl ofere jurnaliștilor italieni.

Acum, Diana Șoșoacă este foc și pară pe foștii colegi din Alianța pentru Unirea Românilor, în frunte cu George Simion, deoarece acesta nu ar fi sărit în apărarea ei.

„Marş de aici, că te ştii cine eşti. Te-ai cocoţat până acum pe umerii mei, când a fost cu minerii, te-am dus pe la toate ministerele şi acum vorbeşti execrabil despre mine”, a transmis senatoarea Șoșoacă, în cadrul unei emisiuni online care l-a avut ca interlocutor pe Iurie Roşca, politician pro-rus, fost vicepremier al Moldovei, susține adevărul.ro

Există două personaje care o fac pe patrioţii, doi bărbaţi

Șoșoacă l-a atacat și pe europarlamentarul Cristian Terheș, cunoscut pentru discursul antivaccinare.

„Există două personaje care o fac pe patrioţii, doi bărbaţi. Unul în Parlamentul României, unul în Parlamentul European, care atât de mult mă susţin pe mine şi pe Silviu (n.r. – soţul Dianei Şoşoacă) încât nu au dat vreun telefon după ce Silviu a trecut prin ce a trecut. Marş, amândoi!”, a declarat senatoarea.

În ceea ce privește propunerea AUR pentru funcția de premier, Diana Șoșoacă a avut și aici cuvinte dure. Despre Călin Georgescu a susținut că nu este un naționalist, ci doar urmărește „capitalul electoral”.

„Pentru că aşa te-au pus Soroş şi serviciile străine şi române, să vii în România şi, după ce ai făcut parte în Clubul de la Roma, să spui că ai ieşit de acolo şi din masonerie”, a susținut senatoarea.

Diana Șoșoacă are probleme serioase

Trebuie spus că Diana Șoșoacă are probleme serioase după scandalul recent în care senatoarea şi soţul acesteia, Dumitru Silvestru Şoşoacă, au fost implicaţi în timpul unui interviu acordat jurnaliştilor Rai Uno. Ea a fost citată în luna decembrie a anului trecut, la Parchetul General. Aceasta este nevoită să le explice procurorilor tot ceea ce s-a întâmplat în timpul incidentelor cu jurnalista italiană Lucia Goracci.

În acest dosar, Dumitru Silvestru Şoşoacă este deja urmărit penal de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru ultraj, după ce ar fi atacat un poliţist sosit la faţa locului să aplaneze conflictul. Soţul senatoarei este, în prezent, sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.