Acesta îl va înlocui pe Bartosz Puzdrowski, care a cerut societății terminarea mandatului din motive personale. Bartosz Puzdrowski își va desfășura în continuare activitatea în cadrul Impact, în calitate de consultant extern. El a fost numit director în cadrul companiei în septembrie 2016.

Noul director a primit un mandat de patru ani, până în 28 februarie 2022. Bogdan Oşlobeanu a acceptat numirea și va prelua poziția de Director General Adjunct pentru perioada 22 ianuarie – 28 februarie 2018, iar începand cu data de 1 martie 2018, va prelua funcția de Director General.

Bogdan Oșlobeanu are o experiență de 19 ani în domeniul financiar, al managementului de proiecte industriale şi al derulării de proiecte de dezvoltare, lucrând anterior pentru Ernst&Young şi KazMunayGas. Este absolvent al Universității Politehnice din București.

„Principalele obiective pe care mi le propun în cadrul mandatului meu sunt dezvoltarea proiectelor rezidențiale existente, Greenfield Baneasa și Luxuria Domenii Residence, care au un potențial ridicat în București” a declarat Bogdan Oşlobeanu.

Compania Impact a dezvoltat în 26 de ani de activitate 16 ansambluri rezidențiale în București și la nivel național, însumând peste 400.000 de metri pătrați construiți și 4.000 de locuinţe. Cel mai mare proiect este Greenfield Baneasa, demarat în 2007, unde până în prezent au fost construite 2.346 apartamente, lucrările de construcție pentru încă 192 apartamente urmând a fi începute în acest trimestru. În noiembrie anul trecut Impact a lansat ansamblul rezidențial Luxuria Domenii Residence, situat în zona de nord a capitalei, între Bulevardul Expoziției și strada Aviator Popișteanu. Proiectul va fi dezvoltat pe un teren de 22.500 mp, achiziționat cu suma de 12,5 milioane de euro. Lucrările pentru prima fază a ansamblului urmează să fie demarate în luna februarie a acestui an, iar primele patru blocuri vor fi construite până în iulie 2019. Întregul ansamblu va fi finalizat în iunie 2020, iar investiția totală se ridică la aproximativ 68 milioane euro.