Până la sfârşitul anului 2014, în noul birou din piaţa Operei vor lucra peste 110 persoane. Angajaţii de la studioul King din Bucureşti sunt responsabili cu procesele de dezvoltare şi QA pentru unele dintre cele mai populare jocuri casual, precum Bubble Witch Saga sau jocul numărul unu în lume pe Facebook şi mobil, Candy Crush Saga.

Potrivit studiilor publicate de Colliers Internaţional cu referire la Generaţia Y, biroul tradiţional se transformă treptat într-un spaţiu complex ce asigură creşterea productivităţii, stimulează creativitatea, colaborarea, transparenţa şi oferă angajaţilor un mediu de lucru vesel şi motivant. În prezent, mobilitatea şi flexibilitatea sunt printre cerinţele precizate de tinerii candidaţi în peste 90% din interviurile de angajare.

Ansamblul Opera Center (Opera Center One şi Opera Center Two) face parte dintre primele proiecte de clasa A livrate în Bucureşti, fiind deţinut de fondul austriac de investiţii CA Immo. Printre numele mari care au închiriate spaţii în aceste clădiri se numără NN Lease, Glaxo Smith Kline, Borza şi Asociaţii, PayU, Stoica şi Asociații sau DHL Logistics.

Tranzacţia de închiriere a fost asistată de birourile de avocatură DLA Piper, ca reprezentant al chiriaşului, şi Fenechiu Savu & Asociaţii din partea proprietarului.

Grupul suedez King mai are studiouri şi în Barcelona, Berlin, Lon­dra, Malmo şi Stockholm, precum şi birouri în San Francisco, Malta şi Coreea. CA Immo mai deține în Bucureşti clădirile de birouri Bucharest Business Park, Europe House şi Riverplace.