Codrin Ştefănescu face o serie de dezvăluiri şocante. Într-o postare pe Facebook, social-democratul vorbeşte despre hărţuiri, umiliri şi chiar ameninţări cu moartea la adresa PSD-iştilor care îşi doresc să candideze la prezidenţiale.

„Liviu Pleşoianu, Şerban Nicolae, Olguţa Vasilescu sau Gabriela Firea! Doar unul dintre aceştia poate candida din partea PSD, cu şanse reale în turul 2! Doar unul dintre cei care s-au luptat ani de zile cu abuzurile unui sistem toxic şi ticālos. Pe faţā, cu curaj, cu asumarea tuturor riscurilor. Oameni care au fost vânaţi în adevăratul sens al cuvântului. Olguţa plimbatā cu cătuşe la mâini ptr o faptă inexistentă! Firea ameninţată că-i vor fi răpiţi copiii! Pleşoianu şi Şerban ameninţaţi în mod constant cu moartea! Oameni din partid hărţuiţi, umiliţi şi batjocoriţi în fiecare zi de o camarilā de serviciu formatā din mercenari lipsiţi de orice moralā si de scrupule! Ani şi ani de zile la rând.

Cand mulţi altii tāceau infricoşaţi şi speriaţi chiar şi de propriile umbre. Doar unul dintre aceştia poate primi voturile celor care încă mai cred în “dreptate pânā la capāt”, celor care încă mai cred în drepturi şi libertăţi, celor care doresc o ţară normală fără abuzuri şi teroare! Altfel nu vom reusi şi ne vom face şi de râs ca partid. Sper ca aceşti oameni sā fie evaluaţi corect în sondajele secrete şi în tot felul de analize interne. Pe care sincer, habar n-am cine le realizează şi în folosul cui! ” scrie Codrin Ştefănescu.