Liviu Dragnea va merge, duminică, în primul platou de televiziune după ieşirea din închisoare.

Liviu Dragnea va scoate la iveală adevărurile îngrozitoare!

Codrin Ştefănescu, unul dintre foştii pesedişti care i-au rămas aproape lui Dragnea, a reamintit că duminică seara, pe Realitatea TV, vor fi dezvăluite “adevăruri absolut îngrozitoare!”

“Astăzi, ora 21.00, Realitatea Tv! Ziua mult aşteptatā, ziua in care se vor spune adevăruri absolut îngrozitoare! Despre trādare și trădători, despre acoperiți și slugi, despre vânzarea României! Și ziua marelui anunț! Doamne ajutā!”, a scris, duminică, Codrin Ştefănescu pe pagina sa de socializare.

Cât despre marele anunţ, surse politice afirmă, de ceva timp, că Liviu Dragnea va lansa un nou partid politic în România.

“Oamenii sunt foarte supărați, sunt foarte supărați și mulți cei din PSD”

Codrin Ştefănescu a vorbit despre emisiunea TV de duminică şi în cadrul podcastului EVZ Play. El a spus că Liviu Dragnea va aborda mai multe subiecte de maxim interes pentru România. Codrin Ștefănescu a subliniat că există mulți oameni, atât din PSD, cât și cetățeni, care sunt supărați din cauza situației actuale.

“Duminică va avea prima ieșire la TV, la Realitatea (…) va explica de ce la Realitatea și nu la alt post de televiziune. Cu siguranță va detalia și câteva dintre temele pe care le-a exprimat la ieșirea din penitenciar. Cu siguranță vor fi subiecte foarte tari duminică. Toată lumea așteaptă; este un nivel mare de așteptare.

Oamenii sunt foarte supărați, sunt foarte supărați și mulți cei din PSD de modul în care PSD este condus de această echipă securistoridă cu Ciolacu în frunte face tot mai des blaturi și lumea a început să vadă lucrul ăsta. Sunt nemulțumiri mari în teritoriu, sunt nemulțumiri mari între primari. (…)

Toate temele astea cu siguranță vor fi abordate duminică. E posibil ca emisiunea să țină cam două ore. Va fi în direct. (…)

Sunt convins că va spune lucruri care vor șoca inclusiv oameni din presă, nu numai pe cetățeni. (…) nu pot să vă spun exact tot ce va spune. Sfatul meu este să îl urmăriți cu atenție”, a declarat, joi, Codrin Ştefănescu.

Ciolacu, despre partidul lui Dragnea: Dacă doi n-au reușit, încearcă și al treilea, poate reușește

Despre posibilul nou partid al lui Liviu Dragnea a comentat, ironic, şi Marcel Ciolacu, actualul preşedinte al PSD.

“Ar fi al treilea președinte PSD care și-ar face partid că și Mircea Geoană și-a făcut un partid și Victor Ponta. Dacă doi n-au reușit, încearcă și al treilea, poate reușește. (…)

Să încerci din cauza anumitor frustrări sau anumitor rateuri alea tale să vii să anunți că îți creezi un partid mi se pare mult. Eu nu am să fac sub nicio formă acest lucru indiferent ce se va întâmpla.

Cu toții suntem trecători în funcții. La un moment dat ori faci tu un pas înapoi când simți că tragi partidul în jos, ori atunci partidul funcționează organic, se cuplează oamenii și te schimbă”, a declarat, tot joi, Marcel Ciolacu.

Sursă foto: INQUAM Photos, Bogdan Dănescu