Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Codrin Ștefănescu i-a transmis un mesaj liderului PSD, Marcel Ciolacu. Acesta îl roagă să nu se mai prezinte la diverse televiziuni pentru a debita ”prostiile pe care i le dau șefii să le citească”.

Totodată, el a mai adăugat că la fiecare apariție, Ciolacu se ”fâstășește ca o mironosiță” și face declarații care îi amuză chiar și pe social democrați.

„Mesaj pentru Marcel! Nu te mai duce la tv sā debitezi toate prostiile! Pe care ți le dau sefii tai din padure sa le citești! Cā se enerveazā toatā suflarea omeneascā! Te bâlbâi, te fâstâcești ca o mironosițā și faci declarații infantile de care râd și proprii noștri membri de partid!

Aia cu românii care vor ieși cu furcile in stradā, e de un penibil total! Sā presupunem prin absurd cā totuși cā vor ieși. Pe cine sā urmeze, pe tine? Șeful opoziției, cu atitudine de melc, vizibil slujitor credincios al Cotroceniului și fricos pana-n măduva oaselor?”,  a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.

”Prefăcătorie, lașitate și trādare!”

Apropiatul lui Liviu Dragnea a mai adăugat că nimeni nu îl va urma pe Ciolacu, el reprezentând ”ceea ce votanții PSD disprețuiesc cel mai mult”. El a mai precizat că această intervenție vine în contextul apariției unui zvon, potrivit căruia, șefii lui Ciolacu s-ar fi plictisit de prestația sa.

În acest context, Codrin Ștefănescu susține că în curând liderul PSD va fi înlocuit, recomandânu-i să meargă cât mai repede la Liviu Dragnea, pentru a-și cere iertare și pentru a putea fi salvat.

„Nu, Marcel, nu te vor urma! Pentru cā tu și mica gașcā de securici, care ați pus mâna pe partid intamplator, reprezentați tot ceea ce votanții PSD disprețuiesc mai mult. Prefăcătorie, lașitate și trādare! Îți scriu aceste rânduri și pentru cā am auzit un zvon.

Cicā șefii tāi, in fata cărora te umilești constant, s-au cam plictisit de prestația ta. Te vor înlocuit cu un apropiat amic, chiar mai nasol decât tine! Și-ți pregătesc ceva de-o sā amuțești total. Ceva atât de rușinos, atât de urât, încât, prin tine, vor arunca in aer tot partidul! Îți dau un sfat: du-te urgent la Liviu, cazi in genunchi, cere-ți iertare pentru tot! Poate i se face iarăși milā si te salvează din nou! #faratradatoriinfunctiipublice”, a mai adăugat Codrin Ștefănescu.