Liviu Dragnea e gata să dea lovitura, după ieşirea din închisoare!

Anunţul privind intenţiile fostului lider PSD a fost făcut de unul dintre cei care i-au rămas apropiaţi în toată această perioadă, Codrin Ştefănescu, fost secretar general al Partidului Social Democrat.

Ce pregăteşte Liviu Dragnea?

Liviu Dragnea se pregăteşte de prima sa apariţie la televiziune, a spus Ştefănescu! Acesta a adăugat că Dragnea îşi continuă şi tratamentul pentru problemele de la coloana vertebrală, însă asta nu va reprezinta un obstacol pentru apariţia sa tv.

“In curând va ieși la tv! Foarte curând! In seara asta ne-au dat și doctorii câteva vesti bune, deci e apt de luptā!

Va continua tratamentul pentru problema de la coloanā, evident, dar asta nu reprezintā un obstacol! Am vrut sā vā anunț, sā știți și sā sperați!”, a fost mesajul postat de Codrin Ştefănescu, luni seara, pe contul său de Facebook.

În mai puţin de două ore, postarea avea deja peste 2.000 de aprecieri şi sute de comentarii şi distribuiri.

“I s-au pus în cârcă toate”

Liviu Dragnea nu ar fi făcut nimic împotriva demonizării sale, cu toate că i s-au pus toate în cârcă. “A fost lăsat sa mâraie din când în când, să arate că se bate el cu statul paralel”, spune analistul Cozmin Guşă.

“I s-au pus în cârcă toate. Nu a zis nimic. Ceea ce ne arată nouă că conlucrarea cu Coldea și alții din Statul Paralel pentru bani, înavuţire, putere, l-au pus în postura de păpușă gonflabilă a sistemului.

A fost lăsat să mâraie din când în când, să arate că se bate el cu Statul Paralel, dar de fapt toate netrebniciile statului paralel, inclusiv ce a făcut Statul Paralel la 10 august, pentru că altfel toți cei responsabili din jandarmerie, poliție, brigada specială, ar fi fost deferit justiției, judecați. Uitaţi-vă că nimeni nu a pățit nimic și Dragnea, țap ispășitor… de fapt capră gonflabilă”, a comentat analistul.

Sursă foto: INQUAM Photos, Bogdan Dănescu