O nouă lovitură pentru Dragnea! Vila unde își petrecea vacanțele a fost vandalizată

Infractorii au vandalizat vila de lux din Fortaleza, Brazilia, despre care se crede că îi aparține fostului lider PSD. Suspectați sunt câțiva tineri, care pe gardurile și poarta reședinței de 750.000 de dolari au desenat tot felul de lucruri, conform informațiilor transmise de wowbiz.ro

Astfel, pe gardurile și poarta vilei lui Liviu Dragnea, din stațiunea Cumbuco, aflată la 30 de kilometri de Fortaleza, au apărut mai multe desene. Potrivit sursei menționate, casa pare destul de îngrijită în interior. Iarba este tăiată, iar pe marginea piscinei sunt mai multe șezlonguri.

În cazul vandalizării, suspectați sunt mai mulți tineri care ar frecventa un club de kite-surfing situat pe plajă.

La intrarea în reședință a fost desenat un bărbat care fumează după gratii

La intrarea în reședință a fost desenat un bărbat care fumează după gratii. Amintim că fostul lider social-democrat și-a petrecut multe concedii în această locuință, alături de iubita sa, Irina Tănase.

De asemenea, vila respectivă a fost cumpărată cu 750.000 de dolari, în anul 2010, de către Mugurel Sorin Gheorghiaș, unul din acționarii Tel Drum SA, potrivit informațiilor apărute în presă. Achiziția a avut loc prin intermediul unei companii create în Brazilia cu ajutorul unui localnic. În momentul de față, afaceristul brazilian este patronul unei firme de închirieri mașini din Cumbuco.

Totodată, aici a locuit, pentru doi ani de zile, și Costel Comana. Acesta este afaceristul român care s-a sinucis în anul 2015, în toaleta unui avion, în America de Sud. Înainte de acest lucru, afaceristul a mai cumpărat în aceeași zonă un apartament, pentru care a plătit aproximativ 220.000 de dolari.

Conform anchetatorilor, sinuciderea sa ar fi avut legătură cu un dosar deschis de DNA despre fraudarea unor bani pe care Regiotrans, compania deținută de Costel Comana, îi încasa drept subvenții pentru transportul public de călători. Mai mult, despre Costel Comana și Liviu Dragnea se spune că au fost colegi de facultate.

Sursa foto: INQUAM Photos, Octav Ganea