Liviu Dragnea abia a ieşit din închisoare, dar nu se grăbeşte să revină în viaţa publică, aşa cum spunea atunci când a părăsit puşcăria. Apariţiile sale publice sunt puţine şi extrem de discrete. Aşa s-a întâmplat şi în urmă cu puţin timp.

Liviu Dragnea surprinde pe toată lumea

Deocamdată nu s-a anunţat vreo ieşire a acestuia la vreo emisiune televizată, dar Liviu Dragnea punctează pe reţelele de socializare. Fostul şef al PSD a apărut într-o imagine publicată pe o reţea de socializare, alături de iubita lui, tânăra Irina Tănase.

Cei doi se aflau în maşină, iar Irina Tănase a făcut un selfie alături de fostul şef al PSD. Nu a ratat momentul de a pune şi un mesaj glumeţ alături de poza cu Liviu Dragnea. „Am încercat să fac o poză mai instagramabilă, dar nu-mi iese”, a glumit blonda care pare din ce în ce mai fericită că iubitul ei a scăpat de puşcărie.

Dragnea, doi ani în spatele gratiilor

Liviu Dragnea a ieşit din puşcărie în urmă cu câteva zile după ce a fost eliberat condiţionat de către judecători. A stat doi ani în penitenciar după ce a fost găsit vinovat în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Deşi primise trei ani şi jumătate de închisoare cu executare în mai 2019, Dragnea a fost eliberat condiţionat după ceva mai mult de doi ani.  Acum, fostul şef PSD este implicat şi în alte dosare, în fază incipientă de cercetare penală.