Jocuri politice incredibile la vârful PSD. Un ministru va fi dat afară, iar unul dintre contestatarii Vioricăi Dăncilă a căzut la pace cu premierul. Totul s-ar fi întâmplat la ședința social democraților de la Neptun.

Surse de la vârful PSD au precizat că încep să se aşeze lucrurile în privinţa viitoarei conduceri a partidului. Spre exemplu, urmare a negocierilor, preşedintele PSD Constanţa, Felix Stroe, ar urma să renunţe la candidatura pentru funcţia de secretar general. El ar urma să primească „la schimb” postul de ministru al Transporturilor, atunci când va fi „operată” o remaniere guvernamentală! Ce e drept, se discută o posibilă remaniere, iar pe lista celor vehiculaţi că vor părăsi ministerele se numără şi Răzvan Cuc de la Transporturi.

Felix Stroe nu a confirmat, dar nici nu a infirmat informaţiile. A lăsat loc de interpretare: „Astăzi (22 iunie – n.r.) s-au făcut nişte anunţuri de către unii colegi. Listele de candidaţi se închid pe 26, la miezul nopţii”, a spus Stroe, confor replicaonline.ro.