Bunicul Luizei Melencu a vorbit, joi, la Antena 3, despre faptul că a fost sunat de două ori, la două zile după dispariția tinerei, de două persoane diferite, judecând după vocea lor. Aceștia i-au transmis bărbatului că nepoata să este bine, însă nu vrea să vorbească cu el.

„Am primit două apeluri la două zile după dispariție. A zis că la insistențele unei prietene nu mai vrea să vină acasă. Am cerut-o la telefon. Mi-a zis că nu vrea să vorbească cu mine și mi-a închis telefonul. Al doilea telefon a fost altă voce, prima voce era mai tânăra, a două voce era ca a mea, mai în vârstă, 50-60 de ani cu aproximație. Telefonul a fost scurt, a zis ‘A ajuns cu bine în Elveția, nu va faceți probleme’, după care a închis. Erau numere de România”, a zis bunicul Luizei, în direct la Antena 3.

De asemenea, Alexandru Cumpănaşu a spus, joi, că părinţii Alexandrei au fost sunaţi prima dată joi, 25 august, la ora 10.30, apoi vineri, în jurul orei 7 dimineaţa, de pe numere diferite, mesajul fiind acelaşi: Alexandra este bine și că merge în Marea Britanie că să facă bani. De asemenea, de alte zece ori familia a fost sunată în joia de după răpire, de pe numele necunoscute, dar nimeni nu le-a vorbit.

Ciudat este că și familia Luizei a fost sunată în două zile diferite de pe numere de telefon diferite, de persoane diferite, unul mai tânăr, altul mai bătrân, și i s-a spus aproximativ același lucru, diferența fiind doar țara de destinație.