Dezvăluiri fără precedent din viața lui Ioniță de la Clejani! Artistului i-a murit un copil

În cadrul emisiunii televizate, Ramona Manole a fost întrebată dacă este adevărat că a mai avut un frate vitreg. Aceasta a confirmat ipoteze și a spus că Ioniță de la Clejani nu s-a interesat nici de acel copil, cum nu s-a interesat nici de ea. Aceasta a mai spus că fratele ei vitreg s-a stins din viață la vârsta de 8 ani, notează evz.ro.

„Da, din ce am auzit și eu, da. Dar nu frate cu aceeași mamă, cu altă doamnă, am înțeles, cu același celebru tată. Din toate spusele ce am auzit și eu, nici de acel băiat nu s-a interesat, cum nici de mine nu s-a ocupat. În al 9-lea ceas vreau să demonstrez că eu nu sunt pe ceartă, eu întotdeauna am încercat să stau în pătrățica mea”, a declarat Ramona Manole.

A renunțat la ordinul de restricție

Fiica nerecunoscută a lui Ioniță de la Clejani spune că a renunțat la ordinul de restricție împotriva lui Fulgy deoarece acesta are deja prea multe probleme.

Ramona Manole a explicat că nu a primit niciun ban din partea familiei tatălui ei.

„După cum știți, astăzi am avut prima instanță. Astăzi m-am prezentat și eu, atât eu, cât și nașul meu. Eu am luat o decizie împreună cu nașul meu care e un al doilea părinte pentru mine și care are o funcție foarte solidă. E foarte ușor să faci rău. El m-a învățat: nu e bine să-l băgăm pe Fulgy la pușcărie. E adevărat că m-am speriat și încă mă tem de ce s-a întâmplat în trecut. Aș vrea să ne liniștim cu toții și aș vrea ca tatăl nostru să se ocupe mai mult, să ia atitudine.

A venit o știre asupra mea cum că am primit bani. Aveți cuvântul meu că nu e vorba despre nici măcar 1 leu. (…) Eu cu mine am vorbit și aș vrea să-i fac bine încă. (…) N-am mai cerut prelungirea ordinului de restricție, pentru că mi s-a spus că are foarte multe probleme. Chiar și avocatul băiatului mi-a spus”, a spus Ramona de la Clejani, potrivit Cancan.