Răsturnare de situație în cazul decesului lui Răzvan Ciobanu. Una dintre apropiatele designerului scoate la iveală amănunte șocante. Avocata Laura Vicol a vorbit despre banii găsiți asupra acestuia după accident.

Analizele preliminare au scos la iveală că Ciobanu ar fi consumat substanțe interzise înainte să piardă controlul volanului. Inclusiv analizele preliminare au scos asta la iveală. Nu se exclude nici pista unei crime, iar dosarul anchetatorilor a adunat dovezi uluitoare.

„În momentul în care am declarat şi declar, în continuare, că în acest moment nu se ştie absolut nimic despre rezultatele raportului toxicologic, chiar nu vorbesc prostii. Din anchetă şi din dosarul instrumentat de către procuror, nu s-a comunicat nicio informaţie. Cei de acolo, nici măcar pe surse, nu au dat nicio informaţie din dosar. Ce am văzut eu, în dosar, este… nu pot să spun sută la sută diferit. Dar, în mare parte, diferit de tot ceea ce s-a auzit la televizor, până în acest moment„, a spus prietena designerului.

Mai mult, Laura Vicol este cea care lămurește câți bani avea de fapt asupra lui Răzvan Ciobanu. S-a spus că acesta avea mari probleme financiare. Avocata susține că deși închisese atelierul, Răzvan semnase în continuare contracte de modă. “Răzvan avea bani la el. Nu avea nici mulţi şi nici puţini! “, spune Laura Vicol.

Și asta nu e tot. Apartamentul lui Răzvan Ciobanu se pare că ar fi fost devastat la scurt timp după ce s-a aflat de moartea creatorului de modă. Laura Vicol, avocata acestuia, e de părere că cineva a intrat și a luat chiar și hainele lui de mii de euro. „Apartamentul era devastat. Umeraşe peste tot. Am spus vă rog să strângeţi tot. Cine a făcut aşa ceva clar caută ceva şi există riscul să pună ceva în casă. Atat a fost discuţia pe care am avut eu cu mama lui Răzvan. Hainele lui scumpe nu mai erau, parfumurile lui nu mai erau. Eu nu pot să-l acuz pe acest Sorin Oprea că a luat ceva din apartament”, a mai spus Laura Vicol.