Mihai Gâdea și-a șocat toți telespectatorii luni seară. A dezvăluit, la începutul emisiunii, că nu s-a pregătit deloc și că nu se simte bine. După două ore, Gâdea a plecat din emisiune, iar colega sa, Oana Zamfir i-a luat locul.

Dezvăluiri cumplite ale lui Mihai Gâdea

La 24 de ore distanță, Mihai Gâdea nu a spus nimic despre cele întâmplate luni seara, dar finalul emisiunii ne-a mai păstrat o surpriză de proporții. Vedeta de la Sinteza Zilei a șocat din nou pe toată lumea. Mihai Gâdea a făcut un anunț trist la finalul emisiunii de la Antena 3.

„Unul dintre cei mai minunați oameni pe care i-am întâlnit în această viață, în aceste ore, e pe un pat de spital. Medicii fac tot ce pot. Sper din toată inima ca acolo să se întâmple o minune. Vreau să vă vorbesc despre acest om pentru a vă invita – cei care credeți în bunul Dumnezeu – să vă rugați pentru el.

Astăzi, când am aflat, mi s-a rupt inima.

Se află într-o situație critică. E un om al lui Dumnezeu. Este un om care a construit aproape de unul singur un oraș pentru copii. Un oraș întreg! Atâta iubire, generozitate, înțelepciune, viziune să găsești la un om e rar. Dacă, pe lângă toate aceste lucruri, mai e și o credință uriașă în Dumnezeu, ce fel de om poate să fie decât un om al lui Dumnezeu.

Am fost la Rădăuți să văd orașul făcut pentru copii. Părintele Iustin m-a primit cu iubire, căldură. Îmi aduc aminte ce frumos ne-au primit. Și când am auzit azi că e într-o stare gravă, vă spun sincer, pur și simplu… Mă rog și eu.

Vă rog să vă rugați pentru Părintele Iustin. Nu știu ce va face Dumnezeu. Toată puterea e la El. Toți copiii de acolo știu sigur că se roagă”, a spus Mihai Gâdea la finalul emisiunii de marți seară de la Antena 3.

„Să ne rugăm Bunului Dumnezeu și Măicuței Domnului, să treacă peste această cumplită încercare și să-l revedem sănătos în mijlocul nostru”, este apelul lansat de obștia mănăstirii către credincioși. Starețul este unul dintre cei mai iubiți ierarhi din județul Suceava, fiind cel care a înființat Așezământul de copii „Sf. Ierarh Leontie” de la Rădăuți, în care peste 100 de copii orfani sau din familii defavorizate și-au găsit casă.