Ultimele cuvinte ale lui Petrică Mîţu Stoian înainte să moară. Sora artistului a făcut dezvăluirea cu lacrimi în ochi. Sfâșiată de durere, Maria Tărchilă, sora cântărețului, a reltatat ultimele cuvinte ale lui Petrică Mîţu Stoian. Ea a spus că artistul se simțea foarte rău dar că avea speranță că va trece peste probleme.

„Când m-am dus la el, a zâmbit. Mi-a zis, soru-mea, uite și tu cum am ajuns! I-am zis, taci, nu trebuie să te lași! Nu trebuie să te lași! Atunci el a zis „nu mai pot, nu mai pot!” Voiam să facem totul să îl salvăm. Pentru mine rămâne cea mai iubită ființă. Dacă nu mergea acolo, ar mai fi trăit mult și bine. Vrem să iasă la iveală ce s-a întâmplat și să nu mai moară nimeni.”, a comentat ea, potrivit România TV.

Dezvăluire cutremurătoare despre Petrică Mîţu Stoian. Sora artisului a spus totul

Sora artistului a vorbit și despre conflictele dintre Niculina Stoican și Petrică Mîţu Stoian. Aceasta a povestit că artista a fost extrem de afectată de moartea cântărețului și că nimic din ce s-a întâmplat între cei doi nu a fost atât de grav: „Niculina e rea de gură, nu e rea la suflet”. Între timp, după decesul artistului au demerat anchetele și controalele la clinica privată. DSP a trimit o echipă pentru a verifica clinica. Cu o zi în urmă a avut loc și înmormântarea ui Petrică Mîţu Stoian. Prietenii și oamenii care l-au iubit pe artist l-au condus pe ultimul drum.

Unul dintre cei apropiați artisului, Constantin Enceanu, a comentat, sfâșiat de durere că a stat minute în șir la căpătâiul lui.

„Nu am făcut asta cu nimeni…Decât cu mama și cu tata….Încercam să îl ating și să îl întreb de ce, de ce ai făcut-o…. L-am condus pe ultimul drum cum cred că și-ar fi dorit…Frumos!”, a subliniat el.

Dezvăluire cutremurătoare despre Petrică Mîţu Stoian. Surorile lui cer dreptate

În paralel, surorile lui Petrică Mîțu Stoian cer să se facă dreptate. Ele își amintesc că artisul s-a simțit foarte bine până să se ducă la clinica privată unde a beneficiat de terapie hiperbară.

„Credem că a murit cu zile, pentru că el a venit pe picioare, a condus de la Craiova până la Reșița, de la Reșița până la Sasca, unde au ei clinica, și după a doua zi, până seara, să moară?! Cum poate să fie așa. Eu nu cred că se întâmplă asta așa. Eu am convingerea asta că ceva a fost în neregulă acolo, dar nu știu ce. Eu nu acuz pe nimeni, dar ancheta va desluși această poveste tragică”, a spus una dintre surorile lui Petrică Mîţu Stoian.