Momente grele pentru Constantin Enceanu! Cântărețul de muzică populară nu poate trece peste pierderea lui Petrică Mîțu Stoian. Acesta i-a fost foarte bun prieten și coleg de breaslă.

Petrică Mîțu Stoian s-a stins în anul 2021, într-un spital din Reșița, în urma unui șoc traumatic. Dorind să scape de efectele post-COVID-19, artistul apelase la un tratament cu oxigen hiperbaric.

Constantin Enceanu încă nu a trecut peste moartea lui Petrică Mîțu Stoian

În emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai„, Constantin Enceanu a mărturisit că rana provocată de moartea bunului său prieten este încă nevindecată. În momentul în care a aflat cumplita veste, artistul a suferit un șoc.

Constantin Enceanu la 40 de intrebari cu Denise Rifai, Kanal D
SURSA FOTO: Kanal D

„Nu m-am împăcat cu moartea lui, n-o să mă împac niciodată. A fost prea dură moartea lui Petre. A fost prea dură, în primul rând, cu el și apoi cu mine, pentru că mi-a luat unul dintre cei mai buni prieteni ai mei.

În momentul când am aflat vestea asta cumplită am oprit mașina și am avut un moment în care l-am urât pe Dumnezeu. Am spus că nu se poate să faci o astfel de nedreptate. S-a rupt ceva din mine și am zis: «Doamne, nu poți să fi atât de rău. De ce?!». (…) Am început să urlu.

Lucrurile erau atât de frumoase și Petre avea atât de multe lucruri de spus în viața artistică. Nu poți să îi frângi aripile unui om, atât de dur. Vorbeam la telefon cu domnul profesor Gușman, impresarul lui Petre, care era la spital și îmi spunea că deja nu este bine, că pulsul a scăzut.

Vorbind cu dânsul la telefon, Petre a murit. Atunci am închis telefonul, am oprit mașina și am început să urlu. De data asta, așa cum am mai spus, am avut un moment în care l-am urât pe Dumnezeu, dar poate că El a știut mai bine ce face.

Ce am pus în versurile cântecului dedicat lui Petrică, a fost ceea ce am simțit. Drept dovadă, impactul a fost extraordinar de mare. În numai câteva săptămâni a avut aproape 3 milioane de vizualizări, ce nu este la îndemâna oricărui cântec, mai ales dacă este trist. Lucrul acesta spune multe”, a declarat Constantin Enceanu pentru Kanal D.

Cei doi cântăreți de muzică populară aveau o prietenie aparte

Cântărețul a mai povestit că prietenia sa cu Petricâ Mîțu Stoian era una extrem de puternică. Artistul a afirmat că se înțelegeau din priviri și se completau reciproc.

„Relația mea cu Petre a fost una dintre cele mai frumoase relații de prietenie și de bun exemplu pentru foarte mulți din showbiz, și nu numai din showbiz, din viața asta de zi cu zi. Nu știu de ce, dar de când ne-am cunoscut și, mai ales, de când am devenit colegi, am simțit o apropiere, ca oameni, extraordinar de puternică între noi.

Ne citeam gândurile din priviri, foarte ușor ne completam, exista acea chimie. Petre, prin felul lui de a fi, prin șarmul lui, a reușit ca relația noastră să se apropie, a realizat că în mine are un prieten de încredere, pentru că de foarte multe ori ne sfătuiam, lucrul ăsta ne-a făcut să ne apropiem foarte mult”, a spus el.

Cine este Constantin Enceanu?

Constantin Enceanu este unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți de muzică populară din zona Olteniei. Solistul este membru al Ansamblului Folcloric Maria Tănase din Craiova de mai bine de trei decenii, iar talentul său l-a propulsat în fruntea topurilor muzicale. Artistul a câștigat numeroase premii la concursurile de interpretare și a lansat zece albume care au adunat o bază solidă de fani.

Constantin Enceanu a parcurs momente de bucurie și satisfacție, dar și perioade dificile de-a lungul carierei sale. El se descrie ca fiind un artist ordonat, pasionat de muzică și, mai presus de toate, un interpret pentru care aplauzele publicului sunt mai importante decât banii. Artistul este căsătorit și are o fiică.

În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, celebrul solist de muzică populară a dat detalii despre parcursul său muzical, dar și despre viața personală. Solistul a fost mereu discret în ceea ce privește viața sa privată, alegând de multe ori să nu expună problemele personale în fața publicului. Cu toate acestea, în cadrul interviului, el s-a deschis și a dezvăluit aspecte mai puțin cunoscute din viața sa.