Cazul Caracal este departe de a se fi finalizat. Mai mult chiar, au apărut noi detalii cutremurătoare care i-au lăsat înmărmuriți pe anchetatori. Potrivit jurnaliștilor de la Antena 3, casa lui Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal, este o casă a groazei și la propriu, nu doar la figurat.

Potrivit sursei citate, modul în care a fost făcută și gândită, plus modul în care Gheorghe Dincă avea împărțită casa demonstrează că acolo s-au întâmplat multe orori, abuzuri.

Jurnaliștii de la Antena 3 au explicat că în Casa Groazei existau mai multe ateliere, iar într-unul dintre ele există această rampă.

„E o rampă de service, iar în acea groapă se coboară, iar undeva pe partea dreaptă e o cameră, nu la fel de mare ca un dormitor, o cămăruță. Să spunem în jur de 1,50 metri. Era bardicadată intrarea de mai multe fiare, lăzi, tot felul de ustensile, astfel încât să nu se poată intra în acea groapă. În acea cameră era tapetat peretele cu un placaj și pe jos avea o saltea. Un fel de saltea, pentru că era făcută din pături”, a comentat jurnalista Antena 3, Berta Popescu.

În urma descoperirilor făcute, anchetatorii au fost de părere că în locuința lui Dincă este o camera special creată pentru sechestrarea de persoane.