Principalele caracteristici care fac device-ul Huawei Nova 9 să fie unul dintre cele mai puternice telefoane de pe piață sunt camera îmbunătățită, performanța uluitoare a procesorului și durata lungă a bateriei.

Smartphone-ul a devenit un accesoriu important pentru utilizatori, fiind utilizat atât pentru funcția de apel, dar și ca gadget de entertainment, socializare sau performanță. Astfel, designul joacă un rol important în decizia cumpărătorului. Chiar dacă HUAWEI nova 9 are o baterie mare și ecran lat, rămâne ultra-ușor și la îndemână, cu o grosime de numai 7,77 mm și o greutate de aproximativ 175g.

DSLR de buzunar marca Huawei

Acum nu mai ai nevoie de un aparat foto pentru a îți demonstra talentul fotografic. Datorită sistemului Ultra Vision Camera System, care include o cameră principală de 50MP RYYB Ultra Vision, o cameră cu unghi ultra-Wide 8MP, o cameră de 2MP, și o cameră macro de 4cm, utilizatorul va putea imortaliza portrete remarcabile, panorame, fotografii de oraș, sau prim-planuri. Utilizând modurile dedicate pentru fotografie pe timpul nopții, cum ar fi Extreme Night Trage și Night Portret, utilizatorul poate avea parte de poze la o calitate excelentă, luminoase, dar nu supraexpuse, ale imaginilor realizate în lumină scăzută.

Cu o baterie de 4300 mAh, noul Huawei Nova 9 este gata să fie alături de tine pe întreaga perioadă a zile fără a fi necesară încărcarea. Noua tehnologie de la Huawei în materie de baterii oferă posesorului nu doar o durată de viață îndelungată, ci și un design fin și ușor. În cazul în care nu aveți baterie și sunteți pe grabă, Huawei a incorporat în noua gamă de smartphone-uri suportul 66W SuperCharge, care permite telefonului o încărcare până la 53% în doar 15 minute. Noua tehnilogie Huawei permite încărcarea completă a dispozitivului în doar 38 de minute. Acest lucru va face încărcarea noului Huawei Nova 9 mai ușoară ca niciodată. 

Când vine vorba de procesor, HUAWEI Nova 9 este alimentat de platformă mobilă 6nm Snapdragon 778G 4G. Performanța puternică permite telefonului să sprijine utilizatorii în timpul tuturor activităților de zi cu zi. HUAWEI nova 9 este, de asemenea, echipat cu un VC Lichid de răcire și filme de răcire Grafen, care simt inteligent temperatura smartphone-ului și reglează performanța pentru a menține dispozitivul rece, făcându-l să funcționeze impecabil pe termen lung.

Precomandă până pe 31 octombrie

HUAWEI nova 9 este disponibil pentru precomandă în perioada 21-31 octombrie, alături de o pereche de căști HUAWEI FreeBuds 4, la prețul de 2.499 lei, în două variante de culori: Starry Blue și negru. În timp ce HUAWEI nova 8i este disponibil deja în magazine, și până la 31 octombrie, vine cu o pereche de căști HUAWEI Freelace la 1.499 lei, în culorile Moonlight Silver și Starry Black. Ambele pot fi găsite atât pe www.huaweistore.ro, cât și la partenerii de retail.