Denise Rifai a făcut scandal joi la CNA, după ce Mircea Badea a făcut-o ‘jihadistă’ și ‘miss Piggy’. Şedinţa CNA a fost suspendată pentru mai multe minute din cauza scandalului iscat, transmite  paginademedia.ro.

În cele aproape două ore de discuții de la CNA, Denise Rifai a repetat că nu vrea amenzi în bani pentru Antena 3, ci doar că Mircea Badea să fie „oprit”.

Denise Rifai a sesizat CNA după ce a fost făcută, printre altele, „jihadistă” și „miss Piggy”. Cazul a fost analizat în ședința de marți, când nu a trecut nicio propunere de sancționare. Cristina Pocora propusese o scrisoare de atenționare, însă nu a trecut la vot. După discuția de marți, Denise Rifai a cerut CNA reanalizarea cazului și să vină în fața CNA pentru a-și prezenta poziția.

„Mă simt jignită. Mă simt sub un asalt de jigniri continue care sunt total în contra dreptului meu la imagine, dreptului meu la demnitate, reputației mele de jurnalist și libertății mele religioase. Domnul acesta nu respectă nimic.”, a spus Rifai în cadrul şedinţei.

„Ideea că eu sunt teroristă nu este o glumă, nu este un epitet. NU mai vorbim de faptul că mă face purcică în călduri sau Miss Piggy în crize maxime. Nu contează că mă vede slabă, urâtă, grasă, frumoasă, omul acesta mă face teroristă în fiecare zi, când are chef și după aceea nu i se întâmplă nimic. Asta nu este presă, acesta nu este limbaj, acaesta nu este abordare de jurnalist, în prime-time, la un post public de televiziune.”, a mai spus realizatoarea de la Realitatea TV.