“Bine că i-a spus Franţ şi nu Fram. Doamne, bine că ne-a apărat Dumnezeu şi astăzi şi i-a spus Franţ. (…) Nu sunt “envedeoasă” pe Veorica. Ci pur şi simplu, în accepţiunea Vioricăi, care vede lucrurile altfel, domnul Frans Timmermans este Franţ. Viorica, dragă, statul de drept nu se negociază, ţi-am spus-o din nou, dragă Viorica. Frans Timmermans, domnul acesta căruia tu i-ai greşit numele”, a spus Denise Rifai la începutul emisiunii “Talk News”.

Jurnalista a declarat că mesajul transmis de Frans Timmermans reprezintă un pericol pe care premierul Dăncilă şi coaliţia PSD-ALDE nu îl vede din cauza ameninţării dosarelor.

“Nu doar Uniunea Europeană nu va negocia cu România dar promite că va fi nemiloasă dacă ne jucăm cu focul. Este ultimul avertisment, Veorico, dintr-o lungă serie de avertismente. Dar ce să vezi, Veorica şi Guvernul României parcă nu văd şi nu aud. Şi în disperarea de a-şi scăpa libertatea, mai marii de la Bucureşti ne riscă, fără niciun fel de jenă, viitorul. Pentru că discursul politicienilor PSD-ALDE a devenit unul cu periculoase accente anti-europene. O mişcare pe care comunitatea europenă în care am agreat să intrăm acum mai bine de 10 ani, nu o va tolera.

Ne-a spus-o clar, Veorico. Ne-a spus-o bine de tot astăzi chiar Prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Fram pentru tine, Fram Timmermans, Veorico. Ţi-a zis-o azi, la Bucureşti, în casa noastră. Aşa că, Veorica dragă, mergi repede la partid şi roagă-l pe Liviu, roagă-l pe Darius sau pe cine mai găseşti acolo să găsească repede o soluţie”, a mai declarat Denise Rifai în editorialul emisiunii “Talk News.