Va fi o ediţie incendiară a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminică, la Kanal D!

Unul dintre cei mai controversaţi politicieni ai României, faţă în faţă cu Denise Rifai!

Sursa: Kanal D

Denise Rifai îl va avea invitat, în următoarea ediţie a emisiunii sale, pe Liviu Dragnea, fostul preşedinte al PSD şi al Camerei Deputaţilor.

Dragnea este, fără îndoială, unul dintre cei mai influenţi politicieni care şi-a lăsat amprenta pe scena politică din România. El a intrat în politică la jumătatea anilor ’90, înscriindu-se, la acea vreme, în Partidul Democrat. În 2001, s-a alăturat PSD, unde a deţinut, pe rând, toate funcţiile importante din partid, însă nu a reuşit niciodată să ajungă premierul României.

Pe 15 iulie, Liviu Dragnea a fost eliberat condiţionat din Penitenciarul Rahova, acolo unde a petrecut 2 ani şi 3 luni pentru condamnarea prmită în dosarul angajărilor fictive, care a fost de 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare.

Iată câteva din întrebările grele la care va trebui să răspundă Liviu Dragnea!

„Ce gust are puterea?”

„Ați dat ordin să fie bătuți românii pe 10 august?”

„Ați amenințat-o cu moartea pe Gabriela Firea?”

„Este Viorica Dăncilă premierul ales de iubita dvs?”

„Câți bani de buzunar vă dă iubita?”,

„I-ați interzis fostei soții să participe la nunta fiului dvs?”

„De câte ori ați mințit că să vă atingeți scopul?”

„Credeți că mai aveți vreo șansă în politică?”

Românii îl vor putea urmări pe Liviu Dragnea în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” duminica aceasta, începând cu ora 22:45, la Kanal D!

Ce crede Denise Rifai despre negocierile pentru formarea unui nou Guvern?

Recent, pe pagina sa de Facebook, Denise Rifai comenta situaţia actuală a negocierilor pentru formarea unui nou Guvern. “Avem nişte politicieni, să ne trăiască! Ar fi comic, dacă n-ar fi atât de trist”, scria jurnalista.

“Mda. Avem actiune. Incepe sa mi placa! Deci, liderii USR deja spun ca Iohannis face “smecherie politica” cu aceasta nominalizare. PSD spune ca nu vor vota Niciodata un “Guvern Zero”!. Iar liderii AUR spun clar ca nu vor vota niciodata Guvernul Ciolos.

Doamne fereste!

Suntem intr-un val cumplit covid, spitalele sunt depasite, medicii la fel. Nu mai zic de economie in general si nu indraznesc sa ma gandesc ce iarna scumpa la propriu vom avea.

Dar avem niste politicieni, sa ne traiasca! Ar fi comic, daca n ar fi atat de trist”, este mesajul postat de Denise Rifai pe pagina sa de socializare.