Detalii neştiute, recunoscute în premieră chiar de către Denise Rifai!

Celebra jurnalistă, realizatoare a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai” de pe Kanal D, a fost invitata colegei sale de televiziune Teo Trandafir.

Denise Rifai recunoaşte imediat când cineva o minte în faţă

Denise Rifai a recunoscut, în cadrul “Teo Show”, că invitaţii care vin în platoul “40 de întrebări” nu se pot ascunde de ea. Care sunt semnele care îi dau de gol atunci când vor să mintă?

„Au niște gesturi. Își duc mâna la ochi. La un moment dat îl vezi cum își duce mâna la ochi. E un gest reflex pentru minciună. Eu dacă aș fi în locul lor m-aș uita înainte care este limbajul corpului în astfel de momente și mi-aș ține mâna sub masă.

Energia minciunii se simte. Minciuna are o vibrație joasă și imediat simți energia omului care minte. Eu mă uit, iar cei de acasă îmi cunosc privirile. Sancțiunea se simte. (…) Mulți falsează”, a explicat Denise Rifai.

„Pe mine mă amuză să le văd strategiile”

Jurnalista a povestit, amuzată, că majoritatea invitaţilor încearcă să afle, înainte de a veni în emisiune, care sunt întrebările fierbinţi la care vor fi nevoiţi să răspundă, notează viva.ro.

„Au tot felul de strategii când vine vorba de întrebări. Dacă nu au curaj să mă sune ei, mă sună un apropiat. Oamenii vor să știe dinainte întrebările.

Încearcă, dar mulți nu o fac direct. Pe mine mă amuză să le văd strategiile”, a mai declarat Denise Rifai, în cadrul Teo Show.

Unicul meu scop este acesta

Ea a explicat şi ce scop are cu această emisiune. Denise Rifai spune că a renunţat să fie incisivă şi să indică părerile publicului. Invitaţii sunt puşi în faţa adevărului, a informaţiilor despre care s-a mai scris deja şi este şansa lor să clarifice, să se repoziționeze şi să se facă iubiţi.

„Unicul meu scop este ca invitatul, dacă dorește sau dacă este în putere să se clarifice, să se repoziționeze, să se facă iubit. Eu nu mai sunt Denise Rifai cea incisivă și care induce părerile publicului. Eu îi pun adevărul, ce s-a scris în presă, iar el să se poziționeze cum vrea el.

După emisiuni, toți invitații mei mă sună la două-trei zile. Eu le spun tututor să vină deschiși, pentru că nu îi întreb decât lucruri pe care le-au mai auzit”, a povestit Denise Rifai.