Momente fără precedent în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D. Monica Tatoiu a făcut o serie de dezvăluiri despre viața e personală la care nici Denise Rifai nu se aștepta.

Mai exact, aceasta a vorbit despre viața ei personală, dar și despre cariera profesională. Printre cele mai picante subiecte abrodate a fost chiar prima ei noapte de dragoste.

Monica Tatoiu a declarat că nu își amintește prea bine momentul, însă a ales acest lucru doar pentru a le face ”în ciudă” părinților ei. Precizările acesteia vin după ce Denise Rifai, prezentatoarea emisiunii, a întrebat-o direct pe invitată cum și-a început viața intimă.

„V-ați pierdut virginitatea ca să le faceți în ciudă părinților?”, iar răspunsul Monicăi Tatoiu a venit imediat.

Acesta a precizat că acum realizează că a fost o tâmpenie, însă s-a bucurat totuși de faptul că a scăpat repede de acest moment. Totodată, vedeta a mai dezvăluit că în opinia sa ”virginele nu sunt iubite de bărbați”, iar după acest moment, viața ei s-a schimbat.

Dezvăluiri fără precedent făcute de Monica Tatoiu

„Exact, nici nu mi-a plăcut. Nici nu mai țin minte cum a fost, dar bine că am scăpat. E o tâmpenie. Virginele nu sunt iubite de bărbați. Când am fost iubită de bărbați, atunci a fost mișto”, a spus Monica Tatoiu.

Totodată, în cadrul emisiunii, vedeta a făcut unele completări și despre sfaturile pe care i le-a dat fiul ei în această privință. Mai exact, aceasta i-a recomandat să stea departe de fetele virgine, inclusiv de femeile în vârstă.

„Așa l-am învățat și pe fiu-miu, „stay away de virgine și dacă se poate chiar cu femei mai în vârstă decât tine”. Virginitatea e o tâmpenie. E bine să învețe să se protejeze fetele ”, a mai spus femeia de afaceri la Kanal D.

Aminitm faptul că, la 65 de ani, Monica Tatoiu se poate declara o femei de afaceri de mare succes. Timp de peste 10 ani, aceasta a fost directorul general al unei companii internaționale de cosmetice. Aceasta deține un doctorat în matematică și a fost prezentă de-a lungul anilor în diferite emisiuni TV.

Monica Tatoiu și-a consolidat popularitatea de-a lungul timpului, iar în anul 2004 a candidat la funcția de Primar General al Capitalei.