Jurnalista Denise Rifai continuă conflictul cu Mircea Badea. Ea se plânge că este “împroşcată cu fel de fel de jigniri” de către realizatorul Antena 3, pe care-l aşteaptă acum la CNA, la tribunal şi chiar la mitingul de pe 10 august din Piaţa Victoriei.

“#MirciulicaFaptaMica, LOVEŞTE DIN NOU! Dacă nu i-a mers în mod repetat cu motociclistul care l-a bătut de l-a leşinat încă de la intrarea în ring, se consolează şi el cu ce apucă… Aşa că, în mod Constant, mă trezesc împroşcată cu fel de fel de jigniri din tenebrele aşa-zisei lui gândiri.

Eu am încercat de mai multe ori să-l invit la mine în platou dacă tot îi provoc atâtea comentarii, dar Mirciulică faptă mică se simte în siguranţă doar ascuns în spatele pupitrului lui, probabil ca sa nu i se vadă …fapta Mică, aşa că m-a refuzat de fiecare dată.

În consecinţă, o să-l invit la CNA, după mergem la tribunal şi !!!! Între timp!!! Dacă Mirciulică, faptă mică, doreşte o Mediere Amiabilă, îl aştept Sâmbătă – 10 August – în piaţa Victoriei! Că am auzit că motociclistul e plecat la mare şi n-are de ce să-i fie frică! ”, a scris Denise Rifai pe Facebook.

Mircea Badea a atacat-o recent pe jurnalista de la Realitatea TV, numind-o “jihadistă” sau “Miss Piggy”.