Jurnalista Denise Rifai a luat foc la auzul ultimelor declaraţii ale Vioricăi Dăncilă. Aceasta din urmă scria marţi, pe Facebook, că PNL a guvernat în mod dezastruos România şi cerea depunerea urgentă a unei moţiuni de cenzură pentru demiterea Cabinetului condus de Ludovic Orban.

Într-un mesaj postat pe propria pagină de socializare, Denise Rifai o face pe Viorica Dăncilă o „agramată” cu „un tupeu pe care eu nu pot să-l mai cuprind”. Jurnalista o critică pe fosta şefă a PSD pentru că, după 2 ani şi jumătate de „anomalie politică crasă”, vine acum să vorbească despre cum ar trebui condusă România şi cere demisia Guvernului. „La Palatul Victoria, nu e, bre, salon de cocuri şi make up!”, îşi încheie Rifai mesajul aprins la adresa fostului premier.

Mesajul integral al lui Denise Rifai postat pe Facebook

„Doamne Fereşte! Asta da, Blestem pe Ţărişoara asta. Agramata asta, coana Veorika, are un tupeu pe care eu nu pot să-l mai cuprind !

Coana Mare abia “calcă” limba română şi A Ajuns de ne expune Gândurile Ei despre România, despre Guvern, despre Cum se Conduce o Ţară şi, în definitiv, cere demiterea Cabinetului Orban.

Coană Veoriko, lasă-ne bre, cu broşele lu’ mata în pace! Ne-o ajuns cei 2 ani şi jumătate de anomalie politică crasă! La Palatul Victoria, nu e, bre, salon de cocuri şi make up!

Hai! Adios!”, a scris Denise Rifai pe pagina sa de Facebook.