Jurnalista Denise Rifai se arată revoltată de faptul că în ţara noastră, în plină pandemie de coronavirus şi cu nevoi mult mai stringente, România continuă să plătească circa 1,5 milioane de euro în fiecare lună pentru subvenţiile partidelor politice.

“Câte măşti se puteau cumpăra de banii ăştia? Câte ventilatoare pentru ATI??? Câte tablete pentru copiii din zonele defavorizate din România”, se întreabă Denise Rifai. Ea consideră că alocarea acestor sume este o bătaie de joc şi afirmă ironic că politicienii “îşi apretează părul şi lustruiesc bolizii cu care defilează prin oraş” cu ajutorul acestor sume de bani.

“Eu nu inteleg de ce Partidele continua sa primeasca subventii. Numai acum, pe luna august, am platit de la bugetul de stat cca 1,5 mil euro.

Ca sa ce ????

Cate masti se puteau cumpara de banii astia? Cate ventilatoare pentru ATI??? Cate tablete pentru copiii din zonele defavorizate din Romania.

De ce ne batem joc de atatia bani?????? Subventie lunara de 6 mil lei pentru partidele din Romania.

La ce bun ??????!

Ce se face concret de banii astia ? Isi apreteaza parul si lustruiesc bolizii cu care defileaza prin oras????

Chiar vreau sa stiu unde merg banii si de ce nimeni nu taie aceste subventii. Repet. 1,5 mil euro pe luna”, scrie jurnalista pe pagina sa de Facebook, alături de un link către comunicatul de presă al Autorităţii Electorale Permanente.