Panica a pus stăpânire pe postul de televiziune Realitatea Plus, după seara de joi. Realizatoarea Denise Rifai şi întreaga ei echipă de la emisiunea „Legile Puterii” au intrat în izolare. Decizia vine după ce, joi seară, în platoul emisiunii moderate de Denise Rifai a fost prezentă Raluca Turcan, vicepremier în Guvernul Ludovic Orban. Raluca Turcan a intrat în izolare fiind printre contacţii senatorului PNL Vergil Chiţac, care s-a întâlnit cu foarte mulţi liberali şi a forţat în izolare aproape întreg Guvernul, în frunte cu premierul Ludovic Orban.

Decizia luată de postul Realitatea Plus, de plasare în izolare a Denisei Rifai şi a echipei de la „Legile Puterii” a venit imediat după anunţul de vineri al premierului privind liberalii care vor intra în izolare, pe lista aflându-se şi numele Ralucăi Turcan, potrivit stiripesurse.ro.

Premierul României şi echipa sa, suspecţi de coronavirus

Ludovic Orban se va izola la Vila Lac 1. Acesta a mai anunţat că nu va merge la consultările de la Palatul Cotroceni. „Solicit întregului dispozitiv de lupta împotriva coronavirusului să ia măsuri astfel încât să nu fie afectată întreaga capacitate a Guvernului de a lupta împotriva coronavirusului. Imediat ce vom avea diagnosticele, vor fi făcute publice. La nivelul Parlamentului, fiind vorba de un senator, e necesară o anchetă epidemiologică. Există riscul ca oricine a intrat in contact să fi luat virusul. Toți să se autoizoleze și să nu mai intre in contact cu nimeni”, a mai precizat Ludovic Orban.

„Nu suntem primul Guvern în această situaţie”, a ţinut să precizeze ministrul Sănătăţii, Victor Costache.