Denise Rifai își dezvăluie marele secret! Prezentatoarea a fost provocată la „Test de vedetă” , într-un interviu pentru Teo Show, și a făcut mai multe mărturisiri neașteptate despre cum este în viața de zi cu zi și ce preocupări sportive are.

Întrebată dacă a primit vreodata amenințări în urma vreunui interviu cu un anumit personaj politic sau din alt domeniu, Denise Rifai a răspuns că nu, însă a trecut și prin momente dificile când a fost dată în judecată la un moment dat.

Denise Rifai își dezvăluie marele secret

Mai mult, Denise Rifai a surprins după ce a spus că merge frecvent la kickbox, acolo unde l-a dus și pe reporterul Kanal D.

„Acum o să mă vadă toată lumea! Nu știu daca sunt bună în ceea ce fac! Ce vor zice politicienii României când o să vadă acest material!”, a dezvăluit Rifai.

Jurnalista face un anunț bombă

Denise Rifai iese la rampă cu o reacţie dură în scandalul momentului. După ce parlamentarii au votat desfiinţarea pensiilor speciale ale deputaţilor şi senatorilor, jurnalista de la Kanal D vine cu dezvăluiri incredibile.

Într-o postare pe o reţea de socializare, Denise Rifai spune că, de fapt, acestea nu vor fi eliminate. Doar România va pierde extrem de mulţi bani după această mutare. Urmează procese extrem de lungi care vor duce la un singur rezultat. Bani pierduţi.

„Apropos de toata nebunia de azi cu pensiile speciale. Praf in ochi! O sa vedeti! Vor urma procese castigate de toti cei care au pensii in plata si statul roman va plati!

Ps. Ma intreb oare cand politicienii vor intelege ca sunt acolo, pentru noi, si ca noooi nu suntem chiar atat de ignoranti ????!!!

Ps2. Oare s or fi nascut Acei Politicieni care sa si faca ceva pe bune pentru tara asta??? Si nu ma refer la cateva cazuri, izolate, de tipi chiar corecti!”, a scris Rifai pe o reţea de socializare.