Duminică, 19 decembrie, Ana Morodan este invitată la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată de la 22:30, la Kanal D.

Ana Morodan este blogger, influencer și antreprenor și a renunțat la meseria de avocat pentru a-și crea un adevărat brand puternic în mediul online.

În vârstă de 36 de ani, Ana Morodan, supranumită și “Contesa Digitală”, și-a construit un brand puternic în mediul online, fiind chiar primul blogger de stil personal din România. A schimbat avocatura pe blogging și s-a transformat din influencer în femeie de afaceri.

Astfel, Denise Rifai i-a pregătit un set de întrebări destul de îndrăznețe, însă răspunsurile vedetei le vom afla de abia duminică seară.

“Va atacă bloggerii din invidie?”,

“Ce nu va puteți cumpăra cu bani?”,

“Fericirea dvs. se măsoară în carate?”,

“Faceți des crize de isterie?”,

“Ați simțit moartea mamei ca pe o eliberare?”,

“De ce fugiți de căsătorie?”,

“Când nu v-a mai fost rușine?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate Anei Morodan în ediția de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la 22:30, la Kanal D!

Denise Rifai îl vrea pe Klaus Iohannis în emisiune

Amintim faptul că recent, într-un interviu acordat pentru cancan.ro, Denise Rifai a vorbit despre viitorii săi invitați din cadrul emisiunii pe care o prezintă. Întrebată pe cine și-ar dori să aibă drept interlocutor în cadrul emisiunii sale, vedeta susține că și-ar dori să le pună întrebări atât lui Carmen Iohannis cât și președintelui Klaus Iohannis. 

“Președintele Iohannis! Nu, de fapt aș vrea primul … mi-ar plăcea cu Carmen Iohannis, cu soția președintelui, în primul rând…”, a declarat Denise Rifai pentru sursa citată.

Totodată, vedeta a subliniat faptul că prezența lui Carmen Iohannis în emisiunea ar conta extrem de mult.„Soția președintelui, pentru că întotdeauna, într-o astfel de conjunctură, contează foarte mult cuplul oricărui demnitar de rang înalt!“, a mai adăugat prezentatoarea TV.

De menționat este faptul că, în emisiunea lui Denise Rifai au apărut deja mai multe personalități politice precum Liviu Dragnea sau Codrin Ștefănescu. În acest context, cancan.ro a dorit să afle dacă șeful statului, Klaus Iohannis ar urma să fie și el prezent în platoul de la Kanal D.

„Președintele Klaus Iohannis cred că ne este nu doar un invitat excepțional, ci ne este dator, dat fiind faptul că ne conduce și ne reprezintă, să ni se lase la un interviu!”, a mai spus Denise Rifai.