Denise Rifai a rămas mască la propria emisiune. Cântăreţul Damian Drăghici a lăsat-o fără cuvinte pe vedeta Kanal D, la emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai. Întrebarea lui Denise Rifai despre ce meserie ar fi îmbrăţişat Drăghici dacă nu ar fi fost cântăreţ a produs un răspuns care a uimit-o pe Denise Rifai.

Denise Rifai a rămas fără cuvinte

Denise Rifai a rămas fără cuvinte chiar din primele momente ale emisiunii de la Kanal D. Denise Rifai l-a întrebat pe Damian Drăghici ce ar fi făcut dacă nu ar fi fost cântăreţ şi dacă nu ar fi cunoscut celebritatea pe marile scene ale lumii.

„Aţi fugit din România şi aţi ajuns în SUA înainte de Revoluţie. Aţi cântat pe marile scene ale lumii. Dacă familia nu ar fi avut o tradiţie în lăutărie nu aţi fi făcut muzică niciodată. Ce ar fi făcut Damian Drăghici dacă nu era în neam de lăutari”

Răspunsul care a uimit-o pe Denise Rifai

Damian Drăghici a făcut dezvăluiri incredibile la Kanal D. acesta a vorbit despre meseria pe care ar fi putut să o îmbrăţişeze dacă nu ar fi ajuns un cântăreţ faimos. Damian Drăghici şi-ar fi dorit să fie medic sau să lucreze în psihologie.

„Mi-ar fi plăcut să devin doctor. O meserie nobilă. Ar fi fost posibil să studiez creierul uman din punct de vedere psihologic. Aş fi fost un analist comportament. Asta mi-am dat seama acum, după ani de zile”, a spus Damian Drăghici la Kanal D, la emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai.