O poziție pentru care compania caută să angajeze patru persoane este ce de Accounting Advisor. Candidații la această funcție trebuie să dețină toate certificările contabile (ACA, ACCA, CIMA sau CPA). De asemenea, candidații trebuie să aibă bune abilități de comunicare la toate nivelele, să aibă Bacalaureatul în contabilitate și o experiență de patru-șase anni în contabilitate sau audit. De asemenea, este necesară cunoașterea fluentă a limbii engleze. Experiența de lucru într-o multinațională constituie un avantaj.

Vezi AICI mai multe detalii despre acest job.

 

 

 

 

Un alt job pentru care Dell caută persoana potrivită în București și Brașov este cel de Software Testing Engineer. Sunt așteptați să-și trimită CV-urile persoanele cu peste patru ani de experiență într-un domeniu conex cu testarea softurilor, găsirea bug-urilor și sistemele de raportare.

De asemenea, angajatorul le solicită persoanelor interesate de acest job să aibă absolvită o facultate care are legătură cu computerele. Este necesar un nivel foarte bun de cunoaștere a limbii engleze și disponibilitatea de a călători.

Află AICI mai multe detalii despre jobul de Software Testing Engineer de la Dell.

 

 

Un alt post scos la concurs în Capitală este cel de .NET Developer, la care pot aplica și proaspeții absolvenți, experiența anterioară de muncă nefiind obligatorie. Cu toate acestea, candidații trebuie să aibă experiență de utilizare a cel puțin uneia dintre următoarele tehnologii: ASP.NET, ADO.NET și WCF.

Persoanele interesate trebuie să cunoască bine limba engleză, iar cunoașterea limbii franceze constituie un avantaj.

Vezi AICI mai multe detalii despre jobul de .NET Developer oferit de Dell.

 

 

 

De asemenea, Dell mai are un post disponibil pentru funcția de Technical Support Agent – German în București, pentru a face parte din echipa care acordă asistență tehnică prin telefon sau email în rezolvarea problemelor simple de Hardware sau de Software care pot apărea.

Compania așteaptă CV-urile cunoscătorilor limbilor engleză și germană. Se pot angaja și studenții, însă absolvirea unei universități tehnice constituie un avantaj. Printre beneficiile oferite de angajator se numără: un salariu competitiv, bonuri de masă, asigurare de sănătate, asigurare de viață, pachet de fitness, dar și un program de lucru flexibil.

Află AICI mai multe informații despre acest job.

 

 

 

 

Un alt post scos la concurs în această perioadă de Dell în România este cel de .NET Software Engineer, în București. Pentru angajare, este necesar Bacalaureatul în științe ale calculatoarelor, ingineria computerelor sau în inginerie electrică, precum și o vastă experiență de lucru cu C#, Microsoft Visual Studio și .NET. Se solicită cel puțin trei ani de experiență anterioară de lucru.

De asemenea, angajatorul le mai solicită candidaților să vorbească fluent limba franceză, să aibă experiență de lucru cu bazele de date Oracle și cu rapoartele Crystal.

Poți afla AICI mai multe detalii despre acest job.