XPS 14 este echipat cu un ecran HD+ de 14-inch, cu luminozitate de 400 de niţi, într-un factor formă compact, de 13 inch, oferind performanţă grafică sporită şi o durată de viaţă a bateriei de până la 11 ore. Configurabil cu o unitate SSD, sistemul XPS 14 porneşte cu până la 33% mai rapid decât un hard disk standard şi reporneşte din hibernare în mai puţin de două secunde datorită tehnologiei Intel Rapid Start – toate acestea într-un design subţire, de doar 20mm. XPS 14 este configurabil şi cu procesoare Intel Core i5 şi i7 din a 3-a generaţie, tastatură iluminată şi tehnologie audio HD Waves MaxxAudio 4.
XPS 15: divertisment la superlativ
Laptopul dispune de un ecran impresionant, fără cadru, ce redă imaginea în culori vii şi este cu 75% mai luminos decât un ecran standard. Configuraţia standard include grafică performantă NVIDIA, tastatură iluminată şi, opţional, unitate optică Blu-ray disc integrată, iar vizualizarea de clipuri video şi crearea de conţinut devin o plăcere. XPS 15 oferă un SSD de 512GB opţional şi viteză de reacţie mare, pornind de până la două ori mai rapid decât un hard disk standard şi repornind din hibernare în câteva secunde.
Design-ul atrăgător al XPS 15 s-a născut din dorinţa de a crea un sistem cu o construcţie impresionantă, optimizat în acelaşi timp pentru performanţă. Carcasa din aluminiu asigură rezistenţă şi durabilitaţe, capacul superior este tăiat cu precizie dintr-o singură bucată de aluminiu, iar baza din silicon este rece la atingere. Ecranul din sticlă Gorilla asigură o rezistenţă sporită şi are în acelaşi timp un design atrăgător, fiind dispus pe aproape toată suprafaţa panel-ului.
Fiecare produs XPS include serviciul de asistenţă hardware a doua zi lucrătoare, pe o durată de un an. Sunt disponibile o serie de servicii suplimentare precum serviciul Accidental Damage pentru protecţie în cazul căderilor accidentale, vărsării de lichide sau altor incidente ce se pot produce şi serviciul LoJack pentru localizarea, blocarea şi recuperarea laptop-ului în caz de furt, care poate şterge de la distanţă datele sensibile.
XPS One 27: simplitate, creativitate şi performanţă
Extinderea familiei de produse XPS performance family continuă cu disponibilitatea celui mai mare sistem “all-in-one” lansat vreodată de Dell, XPS One 27. XPS One 27 oferă o experienţă pe ecran mare – de la diagonală la rezoluţie. Având cel mai vibrant afişaj oferit de Dell până acum, XPS One 27 oferă claritate şi culoare impresionante, într-un ecran Full Quad HD de 27 de inci, cu rezoluţie de 2.560×1.440 px. Formatul lat, de 16:9, al ecranului WLED face ca filmele, jocurile şi imaginile să fie redate în culori vii, la înaltă claritate. 
Sistemul oferă performanţă grafică avansată de la NVIDIA şi capabilităţi de divertisment precum Waves Maxx Audio 4 şi difuzoare marca Infinity, opţional unitate Blu-ray disc şi TV tuner intern, fiind ideal pentru aplicaţii multimedia şi divertisment.
Design-ul superb al XPS One 27 se extinde şi dincolo de ecranul vibrant. Având o amprentă redusă şi un design compact, cu tastatură şi mouse fără fir, XPS One 27 se potriveşte în orice spaţiu de lucru.
În interior, Dell este echipat cu procesoare Intel Quad Core din a 3-a generaţie, cu tehnologie Intel Turbo Boost, care asigură echilibrul între procesarea quad core şi utilizarea eficientă a energiei – chiar şi atunci când rulează mai multe programe în acelaşi timp. Configurabil cu un SSD opţional, tehnologie Intel Smart Connect şi patru porturi USB 3.0, XPS One 27 oferă o viteză mai mare la pornire, repornire din hibernare şi transfer de date.
XPS 14, XPS 15 şi XPS One 27 vor fi disponibile în România la sfârşitul lunii august, prin partenerii autorizaţi Dell.