Conferinţă Kepner Tregoe pe tema definirii şi implementării strategiilor în afaceri 

– conferinţă susţinută de expertul internaţional în strategii şi managementul proceselor, Alan P. Brache –

Bucureşti, 13 martie 2007, hotel Novotel Bucharest City Centre: Alan P. Brache, partener şi vicepreşedinte al companiei Kepner Tregoe, va susţine o conferinţă pe tema „Definirea şi implementarea strategiilor”, care va avea ca subiecte de baza analiza, alegerea şi implementarea strategiilor de business, paşii esenţiali care determină transformarea initiativelor strategice in rezultate cu impact maxim. Expunerea va fi susţinută prin studii de caz relevante.

Compania americana Kepner-Tregoe, membra a grupului United Business Development, care activeaza pe piata din Romania din 2006, asigură servicii de consultanţă şi instruire pentru diferite organizaţii la nivel international.

Cu o experienţă de 45 de ani în domeniul consultanţei şi instruirii bazate pe procese raţionale, KT se bucură de o buna reputaţie în mediul de afaceri internaţional, ea asistand 44 de tari in optimizarea proceselor industriale şi de business, implementarea şi/sau ajustarea strategiilor, managementul corect al proiectelor, rezolvarea problemelor operaţionale – în scopul îmbunătăţirii semnificative a performanţelor afacerilor.

Alan P. Brache a oferit consultanţă către companii din 22 de tari si este autor al multor carti de specialitate, ca „How Organizations Work: Taking a Holistic Approach to Organization Health”, si cea mai recenta, „Implementation: How to Transform Strategic Initiatives into Blockbuster Results”, publicata in 2006. Cartile sale prezinta concepte, instrumente si solutii de diagnostic necesare implementarii strategiei de la nivelul managerial la toate nivele operationale ale unei companii. Scopul acestora este de a transformarea viziunea unei companii in realitate.

,,În contextul aderării României la Uniunea Europeană, îmbunătăţirea performanţelor operaţionale şi de management ale companiilor devine o necesitate. Companiile care nu sunt încă pregătite pentru concurenţa ce se anunţă după 2007 vor constata rapid nevoia optimizării propriei afaceri pentru a putea face faţă standardelor europene.” declară Martin Wing, Kepner-Tregoe Vicepresident pentru Europa.

 

“Rezultatele Kepner-Tregoe pot fi măsurate în sute de milioane de dolari”, declară Robert A. Lutz, Vice Chairman, Product Development si Chairman General Motors America de Nord .

KT oferă soluţii de afaceri pentru clienţi care activează în domenii de activitate precum: producţia industrială, piaţa bunurilor de larg consum (FMCG), IT & Comunicaţii şi sectorul financiar-bancar. Kepner Tregoe implementeaza programele sale in numeroase domenii: industria aerospatiala (Boeing Company, NASA), industria auto (Nissan, Honda, Harley-Davidson), industria electronica si a telecomunicatiilor (Motorola, Nokia, Sony, Canon, etc), industria energetica, finante-banci, tehnologia informatiei, industria alimentara, industria grea, organizatii guvernamentale, etc. Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati site-ul www.kepner-tregoe.ro.