Primul magazin inaugurat în acest an, cel de la București – Băneasa, este și cel mai scump al rețelei, investiția ridicându-se la circa 36 de milioane de euro. Dedeman Băneasa, care va fi deschis pe 14 iunie, are o suprafață construită de aproximativ 30.000 mp. și, ca o noutate, pe lângă parcarea supraterană cu 497 de locuri, dispune și de o parcare subterană cu 264 de locuri. În noul punct de lucru din București lucrează 280 de angajați.

La numai două zile după această inaugurare, pe data de 16 iunie, va fi rândul magazinului din Hunedoara. Aici este o echipă de 168 de angajați. Ridicarea acestui nou magazin în Hunedoara, ce are o suprafață de vânzare de aproximativ 12.500 mp. și dispune de o parcare supraterană de 313 locuri, a presupus o investiție de circa 11,5 milioane de euro.

“Este o premieră pentru noi să deschidem două magazine în aceeași săptămână, dar clienții noștri din zona Băneasa și cei din Hunedoara merită acest efort. Mulți dintre ei ne cunosc deja din celelalte magazine din București respectiv Deva și suntem bucuroși că acum am reușit să aducem produsele și serviciile Dedeman mai aproape de ei”, spune Dragoș Pavăl, Președinte Dedeman.

Primele două inaugurări din acest an aduc rețeaua națională Dedeman la un număr de 47 de magazine, cel puțin alte două unități urmând să fie deschise până la finalul anului.