Soluția vine de la Edenred: îți propunem un cadou memorabil și elegant, pe gustul oricărui angajat. Da, există! Paștele acesta, alege tichete de cadouri Ticket Cadou® sau carduri de cadouri Compliments Benefit® de la Edenred. Flexibile și versatile, acestea vin la pachet cu libertatea de a alege cadoul dorit din cea mai mare rețea de magazine partenere din România, cu acoperire 100% națională. Salariații își pot alege cadoul preferat, de la îmbrăcăminte, bijuterii, cosmetice, cărţi, IT & electronice, accesorii, decoraţiuni, bricolaj, articole de sport și până la produse alimentare.

În plus, tichetele și cardurile cadou vin cu avantaje fiscale și financiare importante.

Compliments® Benefit, inovația Edenred pentru recompensarea angajaților

Compliments® Benefit este cardul preplătit de cadouri emis de Edenred, unic în România. Cardul Compliments® Benefit este dezvoltat sub licența Mastercard® și este dotat cu CIP și tehnologie Contactless. Acesta simplifică operațiunile logistice, putând fi reîncărcat oricând cu suma de bani stabilită de companie.

Compliments® Benefit are avantajul de a nu impune niciun cost beneficiarilor, precum comisioane de administrare sau alte costuri specifice cardurilor bancare.

Dorești să oferi tichete sau carduri cadou partenerilor de afaceri, pentru protocol?

Tichetele și cardurile cadou pot fi oferite și în beneficiul partenerilor de afaceri, caz în care vor fi încadrate pe linia de cheltuieli de protocol. Colaboratorii tăi îţi vor mulţumi cu siguranţă, pentru că îşi vor putea cumpăra de Paşte exact ce își doresc!

Crezi că e complicat?

E foarte simplu. Nici măcar nu trebuie să te ridici de la birou.

Ne contactezi şi comanzi online, iar Edenred îţi livrează tichetele sau cardurile gata pregătite şi sortate pentru fiecare angajat. Le primeşti la sediu sau la punctele de lucru în cel mai scurt timp.

Vrei să te convingi de toate avantajele soluţiilor noastre? Solicită oferta specială de Paște!