Jordan River Recruitment este una dintre cele mai competente și recunoscute firme de recrutare din strainatate de pe piață, ce activează în domeniul selectării și plasării forței de muncă încă de la sfârșitul anilor ’90 în Germania, Olanda, Canada, Israel și acum și în România. Această companie recrutează și plasează angajați străini ce provin din țări cu un nivel de trai mai scâzut decât cel din țara noastră, în principal din Filipine, Nepal, Vietnam, India, Indonezia sau Thailanda.

Pentru garanția serviciilor și pentru a asigura forță de muncă din străinătate, această companie se ocupă de toate etapele și documentele necesare, solicitate de autoritățile și legislația română, respectiv: obținerea unei vize de lungă ședere și a dreptului de locuire pe teritoriul României, eliberarea unui permis de ședere în scop de muncă sau în scop de detașare, obținerea avizului de angajare.  

Motivele pentru care angajatorii apelează la diverse forme de colaborare cu mari firme de recrutare internaționale, așa cum este și JR Recruitment, sunt evidente și previzibile:   

• migrația accentuată a forței de muncă către țări mai dezvoltate
• scăderea dramatică  a natalității
• impactul tehnologic 
• modificarea cerințelor și pretențiilor angajatorilor 
• schimbările generate de noile tendințe de pe piața recrutărilor 
• incapacitatea sistemului de învățământ de a se adapta la nevoile actuale ale pieței forței de muncă și ale angajatorilor.

Care sunt serviciile pe care JR Recruitment le pune la dispoziția clienților?

• Servicii de recrutare
Prin experiența acumulată, prin cunoaștere procedurilor implicate și prin strânsa colaborare cu clienții, compania reușește să facă față mereu provocărilor și obiectivelor  specifice de recrutare, oferind cele mai bune soluții și asigurând cei mai potriviți candidați. Activitatea de recrutare și selecție de personal se bazează pe folosirea de metode proprii și pe un networking special.

 

• Servicii de consiliere
JR Recruitment oferă consultanță și suport angajatorilor pe toată durata contractului. Pentru o cât mai bună desfășurare a activității, compania se implică în efientizarea  relației dintre angajat și angajator și în buna integrare a străinilor în societatea românească. Aceasta veghează să fie încheiat un contract individual de muncă, să fie respectate clauzele contractului, condiţiile de muncă şi de salarizare ale angajatului străin.

• Servicii de imigrare
Compania oferă cetățenilor străini soluții avantajoase pentru obținerea documentelor necesare în vederea șederii legale și pentru desfășurarea de activități pe teritoriul Romaniei. Cetățenii străini vor beneficia de sprijin în întocmirea documentației  pentru obținerea avizului de muncă, pentru întocmirea documentației pentru obținerea vizei de intrare în România și de prelungire a dreptului de ședere în scop de muncă pe teritoriul României.

Importul de forță de muncă străină  poate aduce pe lângă personal și o serie de avantaje pentru țările în care trăiesc și lucrează aceștia. Se vor dezvolta o serie de comunități, care îți vor aduce aportul cultural și spiritual. Localnicii pot interacționa cu aceștia și pot avea de învățat elemete specifice, tradiții și obiceiuri culinare, Prezența lor  contribuie la multiculturalism  și la posibilitatea de a reglmenta și consolida politicile de toleranță etnică. 

Globalizarea și deschidere granițelor pentru forța de muncă din străinătate are numeroase beneficii pentru piața forței de muncă și pentru interacțiunea culturală. Criza generală de forță de muncă a dus la extinderea acestui fenomen. Importul de forță de muncă ieftină din alte zone, în anumite sectoare de activitate, este o practică necesară pentru suplinirea deficitului de forță de muncă și pentru evoluția comunităților din care angajații provin.

De ce să alegeți compania JR Recruitment pentru recrutare muncitori din străinătate?

Este o companie multinațională, cu experiență în recrutarea și plasarea de forță de muncă de peste 25 de ani, ce cunoaște foate bine procedurile naționale și internaționale și legislația specifică din domeniu.
Își desfășoară activitatea conform unor valori și principii clare și respectate cu strictețe, precum seriozitatea și respectul față de clienți, încredere și standarde de înaltă calitate.

 

Personalului instruit, care se ocupă cu profesionalism și pricepere de selectarea și de plasarea celor mai potrivite persoane pentru postrurile vacante, căutând să raspundă cât mai bine nevoilor angajatorului și cerințelor specifice jobului, reprezintă un factor foare important în alegerea de a lucra cu această companie.

Firma dispune de un număr mare de reprezentanțe internaționale și naționale. În România, compania de recrutare are reprezentanțe în București, Brașov, Iași și Arad. La nivel internațional, partenerii sunt în Nepal, India, Sri Lanka, Filipine, Thailanda.

În portofoliul firmei regăsiți numeroase proiecte finalizate cu succes pentru companii ce activează în industria hoteliera și a restaurantelor, în domeniile frumusețe, agricultură, logistică, cazino-uri, ferme de animale și depozite logistice.

JR Recruitment este partenerul cel mai potrivit la care să apelați pentru servicii complete de recrutare și plasare de forță de muncă din străinătate. (P)