Se pare însă că actorul pare să regrete ce s-a întâmplat între cei doi. Deși el a fost primul care a anunțat separarea pe rețelele de socializare, acesta a șters la scurt timp postarea din spațiul public.

”Astazi Lidia nu mai este fericita langa mine. Ii cer iertare pentru ca la un moment dat am devenit insuficient. Si ma iert si pe mine pentru ca nu am mai avut ce sa ofer cand poate ar mai fi fost multe de oferit.

Viața frumoasa, Sufletel!”, scria Răzvan Simion.

Lidia Buble s-a mișcat repede

De cealaltă parte, Lidia Buble a șters toate fotografiile cu cei doi pentru a nu mai rămâne cu niciun fel de amintire. De asemenea, artista a răbufnit și la adresa fanilor care au încercat insistent să afle motivul separării celor doi.

„Lăsați-mi viața personală în pace, că oricum n-o să vă răspund și n-o să dau apă la moară”, a scris Lidia Buble pe rețelele de socializare.

Răzvan Simion însă, nu s-a atins de nimic. Moderatorul Tv a păstrat toate imaginile cu Lidia Buble pe contul personal de instagram.

Cine a călcat strâmb?

Presa mondenă spune că vedeta Antenei 1 ar fi călcat strâmb, iar Lidia nu i-ar fi iertat greșeala. Răzvan a fost surprins în compania unei misterioase roșcate.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Say „I DO!”…

O postare distribuită de Razvan Simion (@futuristul) pe