Cum s-a despărțit de fapt Răzvan Simion de fosta soție. Lidia Buble a fost implicată! Propunere șoc făcută de vedetă

Răzvan Simion era căsătorit cu Diana, cu care are de asemenea și doi copii atunci când s-a cunoscut cu Lidia Buble. Cei doi au se pare că ar fi trăit o poveste interzisă, scrie Libertatea, care mai precizează că artista a fost cea care nu a cedat și a vrut neapărat ca relația lor să se concretizeze.

„Toate informațiile apărute sunt ușor romanțate. Noi, cei din preajma lor știm așa: s-au văzut, ceva chimie a existat și, drept urmare, după câteva sms-uri schimbate, ea i-a propus să petreacă noaptea împreună”, a declarat o sursă apropiată matinalului, pentru Libertatea.

Răzvan ar fi vrut să se împace cu fosta soție, cu care a fost căsătorit timp de 15 ani. Acestuia i-a părut rău că „și-a distrus” familia și nu se putea împăca cu acest lucru. Lidia Buble însă nu a cedat așa ușor și la un moment dat i-ar fi dat chiar cheia de la locuința ei prin colega lui Răzvan de la matinal, Flavia.

„Răzvan și-a dorit împăcarea cu adevărat și îi spusese Lidiei că nu mai poate continua cu ea pentru că-i pare rău că și-a distrus familia, însă ea nu s-a putut acomoda cu asta. Îl suna continuu, îi trimitea mesaje noaptea, la două, și, văzând probabil că pierde teren, a marcat decisiv: din ce știu, i-a trimis lui Răzvan, prin Flavia (n.r. colega lui de la matinal), cheia de la locuința ei. Nu le-a dat nicio șansă să-și repare mariajul. În cele din urmă, Răzvan s-a întors la ea”, a mai declarat sursa.

Cum s-a despărțit de fapt Răzvan Simion de fosta soție. Lidia Buble a fost implicată! Propunere șoc făcută de vedetă