Vestea despărţirii dintre Lidia Buble şi Răzvan Simion a surprins pe toată lumea. Totuşi, în presă au tot apărut speculaţii în ultima perioadă cum că relaţia dintre cei doi nu mai mergea ca la început, iar “cireaşa de pe tort” pare să fi fost momentul în care Răzvan a fost surprins în compania unei roşcate misterioase.

Lidia Buble pare acum să-şi dorească o resetare totală şi vrea să-l dea uitării pe Răzvan. Dovadă stă faptul că artista a şters deja toate pozele de pe reţelele de socializare în care apărea şi fostul ei partener de viaţă. Cine intră acum pe contul de Instagram al Lidiei, spre exemplu, poate vedea doar fotografii cu ea.

“Toate lecțiile vieții sunt menite a ne maturiza (…) Sunt o persoană mulțumită de mine însămi, fără regrete”

După despărţire, Lidia Buble a vorbit într-un interviu despre lucrurile care le-ar face acum altfel. Surprinzător, vedeta a declarat că nu ar schimba nimic.

„Nu aș schimba absolut nimic, pentru că toate lecțiile vieții sunt menite a ne maturiza și a ne arăta pașii spre ceea ce urmează să facem. Sunt o persoană mulțumită de mine însămi, fără regrete.”, a declarat Lidia pentru avantaje.ro.

În același interviu, Lidia Buble a subliniat că fiecare are propriul destin și îl construiește așa cum cred că este cel mai bine.

„Cred în determinarea de a-ți croi un destin frumos. Vorba veche, din popor, „cum îți așterni, așa dormi’ este foarte adevărată în cazul propriului destin. Trebuie să știi ce-ți dorești de la viață, pentru a urma drumul cel drept, să fii echilibrat și corect în absolut toate deciziile și, mai mult de atât, să fii sincer față de propria persoană”, a mai spus ea.