RCS&RDS oferă abonamente cu telefoane accesibile de la producători precum Lenovo, Philips, Allview, dar nu şi E-Boda, care are cele mai ieftine tablete şi telefoane de pe piaţă. Motivul este simplu, compania E-Boda  nu dispune de stocuri suficiente pentru a le pune la dispoziţia operatorului.

“Gama noastră şi modul nostru de evoluţie este unul mult mai conservator decât al concurentului nostru Allview. Noi am crescut cu paşi mici. Ei au o gamă suficient de largă încât să aibă modele pentru retaileri, modele pentru operatorul A, pentru operatorul B. Şi noi tindem către acest ţel”, a declarat Alexandru Drăgoiu, CEO E-Boda.  “Provocare este finanţarea unui astfel de proiect. Operatorul vine şi îţi cere  100 de mii de bucăţi pe parcursul anului. La un calcul sumar îţi dai seama că pentru a onora o astfel de comandă trebuie să uiţi de retailerii Domo, Flanco, Altex ca să poţi să îl serveşti pe operator. De obicei un astfel de contract se finanţează separat, altfel nu ai nicio şansă”, a adăugat Drăgoiu.

Compania a lansat recent telefonul Storm V500S, iar stocul este de 2.500 de unităţi.  E-Boda estimează anul acesta o cifră de afaceri de 12 milioane de euro, iar 85% din vânzări sunt reprezentate de smartphone-uri, tablete şi accesorii. Compania mai comercializează televizoare, cântare, rame foto şi umidificatoare.