Întrebarea fiecărora dintre noi este când vor începe precomenzile pentru cele mai noi flagship-uri ale gigantului? Ei bine, potrivit Android World din Olanda, vei putea să precomanzi unul dintre dispozitivele Galaxy S7 începând cu ziua în care acestea vor fi anunţate.

Publicaţia sugerează că Galaxy S7 şi Galaxy S7 Edge vor fi disponibile împreună pentru precomandă în ziua în care vor fi anunţate, iar data de expediere va fi 11 martie. Data la care acestea vor ajunge la utilizatori se potriveşte cu zvonurile şi sugestiile din ultima perioadă.

Trebuie să precizăm că Samsung nu a confirmat data de 21 februarie ca fiind cea în care vei putea începe să precomanzi dispozitivul, dar nu este nimic surprinzător, de vreme ce Note 5 şi Galaxy S6 Edge+ au fost disponibile la precomandă la o zi după ce au fost prezentate.

Din fericire, nu mai avem foarte mult timp de aşteptare până când vom afla toate detaliile. Între timp, îţi poţi satisface curiozitatea cu privire la Galaxy S7 şi S7 Edge stând cu ochii pe informaţiile oficiale actualizate.

Iată care este dispozitivul pe care Samsung îl oferă GRATUIT la fiecare precomandă de Galaxy S7.