Totuși, numele candidaților care au participat la aceste examene sunt secretizate, iar fiecare se va regăsi pe liste sub forma unui număr care i se atribuie.

Sportivul a avut note bune și a promovat examenul cu o medie de peste 7.00

Informațiile publicate de as.ro arată că sportivul a avut note bune și a promovat examenul de Bacalaureat cu o medie de peste 7.00. Amintim că acesta a avut o reacţie bună după ce a susţinut prima probă la istorie, care este obligatorie pentru acest profil.

„A fost în regulă. Prefer să nu stau foarte mult de vorbă pentru că mai am și mâine de susținut și poimâine. Mulțumesc că ați venit, a fost în regulă, chiar va fi ok”, a spus în trecut David Popovici.

Rezultatele înainte de contestații la sesiunea specială a examenului de Bacalaureat 2023 au fost publicate pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Prahova. Tranșele de medii prezintă următoarea situație.

Au fost 47 de medii între 9 și 9.99, 35 de medii între 8 și 8.99, 26 de medii între 7 și 7.99, respectiv 22 între 6 și 6.99. Simultan, la examen au luate parte 163 de olimpici sportivi, dintre care 32 au medii sub 6.00, ceea ce înseamnă că nu au promovat Bacalaureatul.

„Conform situaţiei centralizate la nivelul Inspectoratului Şcolar Judeţean Prahova, din totalul celor 163 de candidaţi care au susţinut sesiunea specială a examenului naţional de bacalaureat din acest an, 131 de elevi au promovat (rată de reuşită: 80,37%)”, a anunțat Ministerul Educaţiei.

David Popovici a devenit imaginea Raiffeisen Bank

În altă ordine de idei, David Popovici a devenit imaginea Raiffeisen Bank pentru 4 ani de acum încolo. În discuțiile cu presa, înotătorul român a răspuns pe cât de nonșalant pe atât de respectuos tuturor întrebărilor. Probabil, două dintre multele sale atuu-uri care l-au dus și îl țin ancorat în marea performanță.

Performanțele uluitoare obținute în ultimul an de înotătorul David Popovici atrag toată atenția și focalizează interesul sponsorilor de marcă. Marele nostru campion are nevoie de toată susținerea posibilă. De cea psihică se ocupă suporterii săi, presa și, mai mult ca sigur, staff-ul.

Un sportiv de talia sa are însă mare nevoie de bani, pentru că performanța se susține doar cu buzunarul plin, având în vedere că cheltuielile pentru nutriție, medicație, deplasări, sunt extrem de mari la nivelul la care e Popovici.

Marele campion a semnat un parteneriat de imagine cu Raiffeisen Bank pentru o perioadă de 4 ani. Un parteneriat despre care reprezentanții băncii nu au fost dispuși să ofere alte detalii.

„Pentru echipa Raiffeisen Bank, performanţa este o cursă susţinută, sistematică, pas cu pas. Suntem onoraţi să putem face parte din galeria de suporteri a lui David Popovici, să îl susţinem în parcursul său sportiv”, a declarat Zdenek Romanek, Preşedinte şi CEO Raiffeisen Bank România.