David Beckham a dat lovitura!

Seven Global a fost creat în 2015, de către Grupul Global Brands și David Beckham. Conform informațiilor transmise pe site-ul Seven Global, „stimulează dezvoltarea continuă a produselor din jurul lui David Beckham”, transmite dailymail.co.uk

„Membrii sunt de părere că brandul David Beckham, combinat cu strategia de afaceri LLP, va rezista în fața oricărei competiții de pe piață”, transmite Seven Global LLP.

„De asemenea, Seven Global crează și branduri pe scară largă în parteneriat cu anumiți sportivi renumiți și staruri din divertisment”, explică aceștia.

Totodată, site-ul include și o selecție de poze cu David Beckham în campaniile de parteneriate cu mărci precum Tudor, Biotherm Homme și propriile sale linii de parfumuri.

Parteneriatul lui Beckham cu Adidas

Un alt parteneriat cheie al lui David Beckham este cel cu Adidas. În 2017, acesta a sărbătorit lansarea unei colecții semnată cu numele, care marca colaborarea de 20 de ani între fostul fotbalist și Adidas.

Trebuie menționat că, de-a lungul anilor, Beckham a lucrat și cu Breitling, Armani și Gillette. Recent, acesta a transmis că va apărea într-un serial de la Disney+, în care va fi înfățișat antrenând o echipă de fotbaliști tineri.

Totuși, în timp ce Seven Global LLP se descurcă minunat, afacerea Victoriei Beckham a înregistrat pierderi totale de cel puțin 46 de milioane de lire. În 2019, pierderile au fost de aproximativ 12 milioane de lire, în timp ce în 2018 a pierdut peste 12 milioane de lire.

„Aceste evenimente sau condiții indică faptul că există incertitudini care ar putea transpune îndoială semnificativă asupra abilității companiei de a funcționa”, au scris auditorii.

Chiar și așa, prietenii soției lui David Beckham au explicat că aceasta este determinată să continue cu compania ei, chiar dacă unii consideră că este un simplu proiect de vanitate, din cauza banilor pierduți.

„Acest lucru îi conferă Victoriei identitatea ei. Iubește acest lucru și este plină de pasiune atunci când vorba de el”, a spus unul dintre prietenii Victoriei Beckham, potrivit sursei menționate.