David Beckham, în depresie în urmă cu 25 de ani

Victoria Beckham a vorbit despre o perioadă foarte grea din viața soțului ei, petrecută acum două decenii. Fosta cântăreață a oferit un interviu în care a vorbit despre momentele de după eliminarea Angliei de la Mondialul din 1998.

Ea spune că ura pe care unii oameni au arătat-o față de David Beckham a fost la un alt nivel.

”Ura absoluta a fost la un alt nivel. El era în depresie. Încă vreau să-i omor pe oamenii ăia”, spunea soția marelui fotbalist.

De altfel, și David Beckham a vorbit despre acea perioadă. El spune că acel moment i-a schimbat viața și că se simțea abuzat și singur. În plus, el a mai spus că a fost scuipat de către oameni, în timp ce alții îi spuneau lucruri urâte.

”A fost extrem. Toată țara m-a urât. Mi-a schimbat viața. Mă simțeam vulnerabil și singur. Unde mergeam, eram abuzat. Se întâmpla zilnic.

Oamenii se uitau la mine într-un anumit mod, mă scuipau pe stradă, veneau în fața mea și-mi spuneau anumite lucruri. A fost greu”, a spus David Beckham.

David Beckham
SURSA FOTO: Dreamstime

Victoria Beckham nu mai are tatuajele dedicate soțului

Anul trecut, Victoria Beckham a surprins pe toată lumea atunci când s-a afișat fără două dintre tatuajele sale. Este vorba despre acelea pe care le-a dedicat partenerului ei.

Tatuajele respective erau, de fapt, inițialele numelui lui David Beckham și data momentului în care ți-a reînnoit jurămintele cu acesta.

Gestul fostei cântărețe i-a făcut pe oameni să creadă că este vorba de o eventuală despărțire, însă lucrurile nu stau așa. Vedeta a povestit că a îndepărtat aceste tatuaje din cauză că nu erau estetice.

”Cele două tatuaje au fost făcute acum ceva vreme și nu erau cele mai delicate.

Liniile erau groase, pur și simplu nu erau frumoase, nu arătau bine. Nu e nimic mai mai mult de atât”, a spus Victoria Beckham.

David Beckham va avea un serial pe Netflix

Netflix promite că „serialul te duce în acel rollercoaster și construiește o poveste surprinzătoare, personală și definitivă a unuia dintre cei mai recunoscuți și examinați atleți din toate timpurile”.

Aceasta include și relația dintre Beckham și soția sa, Victoria, și urmărește viața lor de familie de-a lungul carierei sale.