Daniel Buzdugan este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de radio din România. Pe lângă succesul pe care îl are pe partea profesională, Daniel Buzgudan se bucură și de o familie fericită, el fiind căsătorit timp de două decenii cu Monica, femeia care i-a dăruit și doi copii. De-a lungul acestor ani, omul de radio spune că a învățat diverse lucruri.

Într-un interviu recent, el a scos la iveală că este un bărbat gelos și că acest lucru este normal într-o relație de iubire, dar a subliniat că nu este bine ca acest sentiment să fie dus la extrem.

”O gelozie devenită stil de viață, adică să stai să urmărești, să descoși, să îi iei telefonul, să vii la serviciu să-l urmărești sau să o urmărești când iese cu prietenele sau cu prietenii, e ceva…

Cred că și asta mi-a plăcut foarte mult, pentru că, înainte de ea, am avut parte de dezastre. Eram urmărit, mă trezeam în tot felul de situații neplăcute în care fetele cu care eram se comportau ca niște disperate.

După ce am cunoscut-o pe Monica, am zis: ‘Incredibil, nu se poate așa ceva!’.  Mă simțeam super liber, e o relație foarte frumoasă. Cred că lucrurile ar trebui să se întâmple așa de la începutul unei relații.

Cine spune că o să se schimbe el sau ea pe parcurs nu este adevărat, mai ales după căsătorie. E foarte important să setezi lucrurile din fabrică, din start, ca să ai parte de o viață faină și liberă. Stres zero”, spune Daniel Buzdugan.

Secretul căsniciei lui Daniel Buzdugan

De asemenea, omul de radio a mai spus și care este secretul căsniciei de lungă durată cu soția sa. Daniel Buzdugan are numai cuvinte de laudă la adresa partenerei sale de viață și spune că aceasta mereu îl înțelege atunci când el are nevoie de câteva zile singur.

”Faptul că e o fire spontană, foarte glumeață, e foarte haioasă, e o fire foarte veselă și îmi susține total activitatea. (…) Deci, încrederea, faptul că e spontană și super veselă.

Dintotdeauna, dacă vreau să plec și îi spun acum: ‘Știi ceva? Plec și eu weekendul ăsta. Vreau să mă liniștesc, mă duc până la Praga, la Timișoara sau la Cluj. Vreau să fiu singur weekendul ăsta, am toată libertatea și toată disponibilitatea’.

Nu există nicio restricție, pentru că are încredere și nu a avut niciodată probleme cu mine, n-am dezamăgit-o”, a mai spus acesta, potrivit B1.