Codrin Ştefănescu, a anunţat vineri că va candida din nou la funția de secretar general al PSD după ce a fost demis de Comitetul Executiv al partidului din cauza eșecului de la alegerile europarlamentare și condamnarea lui Liviu Dragnea, conform adevarul.ro.

”Le mulţumesc colegilor mei din Organizaţia PSD sector 1! Astăzi au votat o rezoluţie privind susţinerea candidaturii mele la funcţia de secretar general PSD! Am spus DA şi voi intra în competiţie la Congres! Sperăm cu toţii la o competiţie corectă, colegială şi în folosul PSD! Să fim uniţi, curajoşi şi loiali unor principii pentru care am fost votaţi de milioane de români! Doamne ajută”, a scris Codrin Ştefănescu vineri pe Facebook.

Comitetul Executiv Național al PSD decisese pe 28 mai demiterea lui Codrin Ștefănescu din funcția de secretar general în urma votului pentru a 9 lideri județeni, în locul său fiind numită Rodica Nassar.

Liviu Pleşoianu, primul care i-a urat și succes lui Codrin Ștefănescu și a ținut să menționeze că-l va sustine la Congresul PSD din 29 iulie a răbufnit pe Facebook printr-o postare.

”’telectualilor? Principialilor? Slugilor? Vreţi să-i maziliţi azi pe Codrin Stefanescu şi pe Lia Olguta Vasilescu ca să preia controlul în PSD gaşca aia de… #SERVICIU cu care vă tot vedeţi voi zilele astea? …Vreţi să-l puneţi pe Ponta preşedinte la Camera Deputaţilor pentru că aşa s-a hotărât în centrele metapolitice de decizie de unde vă luaţi lumină? Bine, #SLUGILOR! Atunci va trebui să ne înfruntaţi şi pe mine, şi pe toţi membrii PSD! Hai la Congres, ‘telectualilor! O să am MULTE să vă zic”, a scris acesta.