Cântăreața Dana Nălbaru a uimit atunci când a dezvăluit că a decis să-și schimbe religia. La vârsta de 33 de ani ea decis să se pocăiască și s-a botezat din nou. La mulți ani de la această decizie, ea a vorbit despre alegerea făcută.

Ce religie au copiii Danei Nălbaru?

Deși ea a ales să urmeze o cale spirituală diferită, soțul ei, Dragoș Bucur, a decis să rămână la religia creștin-ortodoxă. În ceea ce privește copiii lor, aceștia au fost botezați în religia tatălui lor imediat după naștere.

Când a fost întrebată despre religia copiilor, Dana Nălbaru a declarat că dorește să le ofere libertatea de a alege ceea ce consideră că este potrivit pentru ei, în funcție de cum se simt.

„Nu, nu-i oblig pe copiii mei să facă nimic. Copiii mei nu au fost obligați nici să meargă la școală. Ei învață liber. Nu oblig pe nimeni să creadă ce cred eu sau să facă ce fac eu.

Sper că doar prin faptele mele sau prin cuvintele mele, copiii mei sau prietenii mei vor schimba ceva în viața lor ca să fie la fel de liniștiți. Mi-aș dori ca toată lumea să înțeleagă ce am înțeles eu’‘, a spus aceasta.

Băiețelul ei se roagă împreună cu ea

Cu toate acestea, Dana Nălbaru a recunoscut că cel mai interesat de partea spirituală pare să fie băiețelul lor, care adesea alege să se roage alături de ea.

„Copiii mei, cel puțin băiețelul meu, se roagă alături de mine în fiecare seară. A fost decizia lui. Niciodată nu i-am spus să facă ceva. A văzut la mine și a venit lângă mine.

Se roagă în gând așa cum știe el și îmi pune întrebări când vrea să știe ceva”, a declarat artista, în urmă cu mai mult timp.

Soțul ei, Dragoș Bucur, a spus că, indiferent de credința fiecăruia este important că amândoi sunt oameni credincioși, cu valori morale bine înrădăcinate și cu iubire pentru Dumnezeu.

„Da, credința este importantă și, din păcate, am senzația că este sub un asediu coordonat de câțiva ani.

Am devenit conștient de acest lucru de curând, atunci când mi-am dat seama că a devenit cool să fii ateu și un semn de primitivism să fii creștin”, a declarat Dragoș Bucur.