Dacian Cioloș, mesaj pentru colegii dați afară de Florin Cîțu: Sunteți victime ale unui prim-ministru care abuzează de funcție

În urma deciziei luate de către premierul Florin Cîțu, copreședintele USR PLUS spune care „câteva gânduri” de transmis colegilor dați afară din administrația.

Așadar, Dacian Cioloș a ținut să puncteze că nu au „făcut nimic greșit” și speră să îi revadă la lucru „dar cu un alt premier”.

Mesajul lui Dacian Cioloș

„Aș vrea să le transmit câteva gânduri colegilor din administrație care au fost sau vor fi demiși de premierul Cîțu în aceste ore.

Am trăit și eu, în 2016, împreună cu toată echipa din guvernul pe care l-am condus, frustrarea și sentimentele care vă apasă acum pe voi. Nu e simplu, știu ce ați făcut în aceste luni, cu ce dedicare și speranțe v-ați început mandatele și de ce greutăți v-ați lovit.

Știu și că nu v-a fost simplu să renunțați la alte angajamente pentru a intra într-o administrație care se opune reformelor și stilului nostru de lucru.

Nu ați făcut nimic greșit! Dimpotrivă, sunteți victime ale unui prim-ministru care abuzează de o funcție pe care o ocupă și cu voturile noastre și cu care de ceva vreme nu se mai poate lucra în interesul cetățenilor.

Credința mea este că nu peste mult timp el va fi cel care va lua o pauză de guvernare și voi veți face ce ați început cu profesionalism. Vă mulțumesc și sper să vă revăd la lucru cât mai repede în aceeași coaliție, dar cu un alt premier”, a transmis copreședintele USR PLUS.

Sursa foto: INQUAM Photos, Ilona Andrei