Relația lui Pepe, aproape de final! Artistul și Yasmine nu s-au mai văzut de două săptămâni: Nu mai e ce era înainte

Artistul Pepe și iubita sa, Yasmine Ody, nu s-au mai văzut de aproape două săptămâni, spune surse apropiate cuplului. Aceleași surse au spus, pentru playtech.ro, că cei doi iubiți au mai vorbit din când în când la telefon, însă lucrurile nu mai sunt ca la început.

Prieteni au cuplului au mai declarat că cei doi au mers recent la o petrecere, însă nu s-au bucurat unul de compania celuilalt. În timp ce Pepe a preferat să petreacă alături de prietenii săi, Yasmine Ody a fost supărată pe tot parcursul evenimentului.

”Pepe nu s-a mai întâlnit cu Yasmine vreo două săptămâni. Au mai vorbit la telefon, dar nu mai e ce era înainte. La ultimele petreceri la care au fost, Pepe a stat mai mult în compania prietenilor, iar ea s-a cam supărat”, au declarat prieteni ai cuplului Pepe-Yasmine.

Pepe se concentrează pe carieră

Cu toate că a fost recent într-o vacanță la Disneyland împreună cu iubita sa și cele două fetițe ale sale, Maria și Rosa, Pepe preferă să se concentreze mai mult asupra carierei sale muzicale. Artistul a lansat de curând un nou videoclip, în care apare și fiica sa, Rosa.

Din cauza pandemiei de coronavirus, Pepe a fost nevoit să-și anuleze majoritatea concertelor, situație cu care se confruntă majoritatea artiștilor în această perioadă.

Este împreună cu Yasmine Ody din vara acestui an

În vara acestui an, în presă au apărut fotografii cu Pepe și cu iubita sa, Yasmine Ody. La momentul respectiv, artistul a confirmat relația și că aceasta se află încă la început, motiv pentru care nu se poate pronunța dacă va fi de viitor sau nu.

”Nu vreau sa dau momentan nicio declarație pentru că suntem foarte la început. Dacă vorbesc acum, m-aș grăbi. Nu e niciun secret și nu ascund că aș fi cu Yasmine, mai ales că am pus acele filmulețe cu noi pe Stories Instagram. Dacă aș spune vorbi acum că am o relație, și peste două luni nu vom mai fi împreună… Înțelegeți de ce nu vreau să vorbesc”, spunea artistul în urmă cu câteva luni.

Cine este Yasmine Ody

În vârstă de 26 de ani, Yasmine Ody, de profesie make-up artist, a fost atrasă și de modelling în trecut. Astfel, în 2015, ea a urcat pe podium pentru a prezenta lenjerie intimă pentru un show organizat în România de Victoria’s Secret. Tot în anul acela a colaborat și cu designer-ul Cătălin Botezatu și a apărut în prezentările sale.